Stassek Equitherm Wrap met Velcro sluiting

€ 34,98
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 1 )
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Kleur: Blauw
Blauw Stassek Equitherm Wrap met Velcro sluiting
Eén maat voor iedereen
Levering
Direct leverbaar. Het item is bij ons op voorraad
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Thermische wrap:Voor koeling of opwarming zonder vocht.Relaxerende warmte of verfrissende koelte - onze herbruikbare Equitherm thermische wraps zijn ideaal voor koeling of opwarming van de benen van je paard. Het effect van de koeling of opwarming duurt verscheidene uren. Dankzij hun anatomische vorm passen ze opmerkelijk goed. Twee aangehechte Velcro riemen maken het vastmaken makkelijk. Om te reinigen gewoon afspoelen of wassen met de hand.Equitherm thermische wraps verweken noch beschadigen de huid en er is geen gevaar voor haarverlies.Uiteraard kan de ruiter zelf Equitherm ook gebruiken.


Technische omschrijving:


24,5 x 24,5cm.Verkocht per stuks.


Gebruiksaanwijzingen:


Aanwijzingen voor gebruik: Voor de verwarmende werking: Niet koken! Warm Equiterm onderlegger in de magnetron (600W) gedurende een minuut en vorm het. Indien noodzakelijk, herhaal totdat de gewenste temperatuur is bereikt. Voor de verkoelende werking: doe de onderlegger een paar uur in de koelkast. Voorkom bevriezen, omdat het plastic hard en breekbaar kan worden als de temperatuur te laag is. De ervaring bij gebruikers is echter dat de beschermering vriezen weerstaat, als het al van te voren in de juiste vorm is gebogen. Als de bandage bevroren is moet deze niet worden gevormd, maar langzaam ontdooien.


Artikelnr.: 18544

Lees recensies:

Kleur: