« Terug / Merken / uvex

uvex uvex Elexxion Pro Ltd. Champ Helm

€ 139,99
Adviesprijs: € 239,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Gold/Pink
Gold/Pink uvex Elexxion Pro Ltd. Champ Helm
Maattabel
Maat A
XXXS-XXS 49-52 cm
XXS-S 52-55 cm
XS-S 54-55 cm
S-M 55-58 cm
M-L 57-59 cm
L-XL 59-61 cm
Terug
Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

De trendy versie van de uvex elexxion pro zet de concurrentie in de schaduw. Maar de uvex elexxion pro ltd is veel meer dan alleen een blikvanger. De innovatieve hybride technologie zorgt voor compromisloze veiligheid, ongekende lichtheid en perfecte ventilatie. Hij maakt indruk met zijn unieke combinatie van matte en glanzende elementen en een hoogwaardige binnenkant die zorgt voor maximaal draagcomfort.

De uvex elexxion serie vertegenwoordigt een nieuwe generatie rijhelmen van Duitse makelij. Het combineert de twee toonaangevende helmtechnologieën in de productie van rijhelmen - inmould en hardshell technologie - om een unieke hybride helm te creëren, die nieuwe normen stelt op het gebied van design, ventilatie en gewicht. Met de uvex elexxion combineert uvex het beste van beide technologieën in één helm. Deze combinatie opent nieuwe mogelijkheden voor alle belangrijke helmparameters. De helm is lichter, ventileert beter en biedt helmontwerpers ongekende mogelijkheden. Mat en glanzend, kleurblokkering en nieuwe materiaalcombinaties: De uvex elexxion maakt dit allemaal met gemak mogelijk. Het individueel instelbare schildventilatiesysteem zorgt voor een koel hoofd.

Eigenschappen:

  • Inmould en hardshell technologie
  • lichtgewicht
  • schild ventilatiesysteem
  • 2 jaar garantie
  • Gemaakt in Duitsland

Wasvoorschriften:

Handwas aanbevolen

Artikelnr.: 332847

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: