« Terug / Merken / Back on Track

Back on Track Back on Track Airflow Dressuurzadeldek

€ 99,90
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Blue
Blue Back on Track Airflow Dressuurzadeldek
Maattabel
Size A - Size B - Size C - Size
P 54 47 64.5
F 59 52.5 69
Terug

Het is belangrijk dat je zadeldekje is gebaseerd op de lengte van het zadel, en niet noodzakelijkerwijs op de lengte van de rug van uw paard. Het zadeldekje moet altijd iets langer zijn dan het zadel. Het zadeldekmodel moet ook passen bij het zadelmodel (bijv. dressuur, allround).

 

P (pony) zadeldekjes passen normaalgesproken zadelmaten 14-16,5

F-sjabraker (Full) passer vanligvis salstørrelser 16-18,5

Ponnistørrelsen passer alle hester under 148 cm (14,2 hh), målt ved manken. Full passer alle hester over 148 cm (14,2 hh), målt ved manken.

Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Het meest luchtige zadeldek van Back on Track! De 3D Mesh stof heeft een hoog ademend vermogen en laat de lucht circuleren terwijl het vocht van de paardenrug wordt afgevoerd. Het heeft het bekende Back on Track nr. 2 zadeldek ontwerp, met een anatomische pasvorm en een hoge snit, waardoor er extra ruimte is bij de schoft en ruggengraat. De riemen aan de voorkant worden aan de D-ringen van het zadel bevestigd in plaats van aan de singelstoten, waardoor het risico van drukpunten tegen de trapeziumspier wordt verminderd. Het zadeldek heeft een vulling met zachte padding en een laag met schok- en drukverdelend geperforeerd schuim. De binnenkant heeft een met Welltex® geïmpregneerde voering van Power Waffle™ textiel. De technologie stimuleert de bloedsomloop door de lichaamswarmte als infraroodenergie te weerkaatsen. Dit kan de mobiliteit bevorderen en blessures helpen voorkomen door de spierspanning te verlichten en de rug soepeler te maken. De buitenlaag bestaat uit ventilerend 3D Mesh voor ventilatie en vochtafvoer.

Eigenschappen:

  • Welltex® technologie
  • Ventilerende 3D mesh
  • Power Waffle™ textiel
  • Zeer ademend
  • Logo op de zijkant
  • Elegant koord

Technische omschrijving:

100% Polyester randen; 80% Polyester, 20% Katoen.

Wasvoorschriften:

Machinewasbaar max. 40 graden, zacht centrifugeren.  Niet bleken, niet in de droger, niet strijken, niet chemisch reinigen. Geen wasverzachter gebruiken.

Artikelnr.: 342174

Lees recensies:

Kleur: