« Terug / Ruiter / Paardrijbroeken / Paardrijleggings / Kniestuk rijleggings

Back on Track Back on Track Carmen kniegrip rijlegging, dames

€ 96,90
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Kleur: Black
Black Back on Track Carmen kniegrip rijlegging, dames
Maattabel
Maat Maat A B
XS 32 64 cm 88 cm
S 34 69 cm 90 cm
S 36 72 cm 94 cm
M 38 76 cm 98 cm
M 40 80 cm 102 cm
L 42 84 cm 106 cm
L 44 88 cm 110 cm
XL 46 92 cm 114 cm
Terug

Alle maten in de tabel zijn lichaamsmaten, niet de werkelijke maten van het kledingstuk. Rijbroeken worden verkocht op basis van taillematen. Meet uw taille op het smalste punt (A) en uw heupen op het breedste punt (B). De binnenbeenlengte is de binnenkant van uw been, en wordt gemeten van het kruis tot de enkel. De binnenbeenlengte van elk model staat vermeld in de productbeschrijving.

Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Net als de Back on Track rijbroeken is deze legging ontworpen voor ruiters, door ruiters.   Met een revolutionaire pasvorm, waar de Zweedse kledingontwerpers van Back on Track lang aan gewerkt hebben.  Hun passie voor innovatie, prestatie en welzijn gaat hand in hand. Daarvoor is het voor Back on Track belangrijk kleding te ontwerpen die goed werkt en je ondersteunt in het dagelijks leven. De leggings hebben het beroemde Back on Track Haematex® effect en helpen je door de dag. Door de nauwsluitende voelt het als een tweede huid. De taille is middelhoog en heeft een brede tailleband voor comfort en om te zorgen dat de broek lang op de plaats blijft. Perfect voor paardrijden of tijdens werk op stal. Riemlussen en een slimme telefoonzak met rits. Zonder naden aan de binnenkant van het been om wrijving te voorkomen. De rijleggings zijn beschikbaar met het Grip System in twee stijlen - full seat (#342621) en met kniegrip. Met een innovatief en duurzaam Grip System biedt de rijbroek een goede grip en stabiliteit. Zorgvuldig aangebracht in een patroon voor maximaal comfort en om het elastiek in de stof te behouden. Geavanceerde technologie, direct op de stof aangebracht. Haematex® is een hoogtechnologisch weefsel voor sportkleding en kleding voor een actieve levensstijl. Met mineralen verrijkt om uw lichaam weer energie te geven en u dagelijks te ondersteunen. FIR getest - infraroodenergie kan helpen om uw bloedsomloop en uw productie van stikstofmonoxide te ondersteunen.

Eigenschappen:

  • Zweeds design
  • Haematex® technologie
  • Getailleerde pasvorm
  • Hoge taille
  • Optimale ondersteuning
  • Naadloos
  • Telefoonzak

Technische omschrijving:

Materiaal: 68% Polyamide, 32% Elastaan; Mesh stof: 100% Polyamide.

Wasvoorschriften:

Machine wasbaar op 30 graden, zacht centrifugeren.  Niet bleken, niet in de droger, niet strijken, niet stomen. Geen wasverzachter gebruiken.

Artikelnr.: 342622

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: