« Terug / Paard / Paardenvoer / Supplementen / Elektrolyten

Trikem Trikem Elektrolyte, 5000 g

€ 42,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
5 kg (€ 8,60 / kg)
Bespaar 12% vanaf 80€ of 16% vanaf 100€
Kopieer code: SAVEMORE
Besteed €80,- of meer en bespaar 12%. Besteed meer dan €120,- en bespaar 16%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 03.06.2024.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Trikem Elektrolyte, 5000 g
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Elektrolyt Herstelt de zoutbalans bij zweten Herstelt onbalans elektrolyten als het paard zweet. Een paard kan 10-15 liter vocht per uur verliezen tijdens training. Als alleen water wordt gegeven, kan het tot vier dagen duren voordat het paard de zoutbalans heeft hersteld. De toevoeging van elektrolyten draagt bij aan een sneller herstel en betere prestaties. VIMITAL Electrolyte gaat uit van het herstellen van de zoutbalans hoofdzakelijk door natriumchloride, maar ook andere bestanddelen van natrium, wat de stof is die het paard nodig heeft bij vochtverlies. Een natriumtekort kan de natuurlijke dorstreflex blokkeren, wat het moeilijker maakt om het paard compensatie te geven. Om smakelijkheid te verhogen is VIMITAL Electrolyte geformuleerd in glucose. Een elektrolytentekort kan leiden tot uitdroging, laag rendement, slecht zuurstoftransport en kramp.

Technische omschrijving:

Dosering:50 ml per dag bij rustige oefeningen. 100 ml per dag bij intensieve training of zweten. Mix in de voeding voor een snelle en veilige verwijdering of los op in 10 liter water.INGREDIËNTEN per 100 ml:Natrium 33 g.Natriumbicarbonaat 22 g.Natriumcitraat 11 g.Magnesiumsulfaat 12 g.Glucose 43 g.

Artikelnr.: 301570

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: