« Terug / Merken / Hilton Herbs

Hilton Herbs Hilton Herbs Senior Dog Gold, 250 ml

€ 18,55
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.25 l (€ 74,20 / l)
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Hilton Herbs Senior Dog Gold, 250 ml
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Senior Dog Gold is een snel absorberend vloeibaar supplement dat kruiden bevat zoals hagedoorn, duivelsklauw en mariadistel voor allround steun voor de oudere hond. Na het initiële gebruik, kan overgestapt worden op het droge equivalent Senior Dog (we raden niet aan om beide tegelijkertijd te gebruiken). Als je merkt dat je hond zich te veel heeft ingespannen op een vakantie en extra steun is nodig, overweeg dan Canine Releaf Gold. Topicals zoals Muscle Magic of TLC kan ook een gunstige werking hebben.

Eigenschappen:

  • Soepele gewrichten en spieren
  • Een gezond bloedvatenstelsel
  • Lever- en nierwerking
  • Balans in spijsvertering

Technische omschrijving:

Ingrediënten: 1:3 tinctuur van: Moerasspirea. Duivelsklauw wortel. Mariadistelzaad. Meidoornbessen. Kleefkruid. Paardenbloemwortel. Netelblad. Kliswortel. Rozemarijn.

Artikelnr.: 303896

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: