Equistep Hoefolie met borstel, 450 ml

€ 14,95
Prijs is inclusief BTW
0 l (€ 33,22 / l)
15% EXTRA korting op je bestelling
Kopieer code: SAVE15
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 23.05.2022. Niet geldig op de volgende merken: Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet.
Kleur: Donkergroen
Donkergroen Stassek Equistep Hoefolie met borstel, 450 ml
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 5 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Hoefolie met olie van laurier, aloë vera en lanoline

Zichtbaar succes na slechts drie dagen!

EquiSTEP beschermt - verzorgt - vernieuwt - versterkt - bevordert hoefgroei

Na slechts 3 dagen aanbrengen merk je het verschil al! EquiSTEP vernieuwt en versterkt de hele hoef betrouwbaar en snel. EquiSTEP hoefolie behoudt optimale hoefvochtigheid, droge hoeven worden opnieuw elastisch en stevig. Dit maakt van EquiSTEP de ideale verzorging voor te droge en broze evenals te zachte, kruimelige en zwakke hoeven. Het dagelijks gebruik van EquiSTEP bevordert het oplossen van hoefproblemen zoals barsten, spleten en beschadigde hoefstructuren, verbetert hoefijzer retentie en voorkomt infectie, rot en bederf. De uitstekende verzorgingsbestanddelen dringen diep in de hoefhoorn door tot aan de witte lijn en gaan het op die manier doeltreffend voorzien van natuurlijk aminozuur en waardevol mineraal.

EquiSTEP sluit de poriën niet af, het laat de hoefhoorn toe om natuurlijk te ademen. EquiSTEP helpt de hoefhoorn succesvol zijn natuurlijke barrière tegen slechte externe inwerkingen en bacteriën te behouden. Daarbovenop bevordert laurierolie de groei van de hoef. Het resultaat is een gezonde hoef met een glanzend en niet-kleverig oppervlak.

Paard en ruiter zijn gelukkig - de hoefsmid zal verbaasd zijn!

Artikelnr.: 25378

Lees recensies: