« Terug / Merken / Incrediwear

Incrediwear Incrediwear circulatie oefenbandages - 12,5 cm

€ 94,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Kleur: Black
Black Incrediwear circulatie oefenbandages - 12,5 cm
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

De bandages kunnen blessures tijdens de training voorkomen, de hersteltijd na inspanning en ziekte verkorten en bieden een praktisch ijseffect bij contact met water.

De speciale Incrediwear Equine Technology is gebaseerd op de halfgeleiders germanium & koolstof, die in het materiaal verweven zijn. Bij stimulatie door lichaamswarmte komen negatief geladen ionen vrij, die celtrillingen stimuleren en zo de bloedstroom verhogen: Het doelweefsel wordt voorzien van aanzienlijk meer zuurstof en voedingsstoffen. Voor regeneratie- en genezingsprocessen heeft het paardenlichaam meer voedingsstoffen nodig in het aangetaste weefsel om de prestaties te herstellen. Dit geldt zowel voor fases na intensieve stress door training of wedstrijden, als in het geval van acute blessures, ontstekingen en dergelijke. De Incrediwear Equine producten ontvouwen hun effect zodra ze in contact komen met het paardenlichaam en zijn daarom uiterst flexibel bij de behandeling van blessures of als puur wellnessproduct. Incrediwear maakt geen gebruik van compressie en extra warmteontwikkeling, zodat de producten ook kunnen worden gebruikt bij ontstekingen en diverse blessures. Een speciaal voordeel van de Incrediwear Equine bandages: Als ze nat zijn, lijken ze op een ijskompres. Het diepe weefsel wordt gekoeld terwijl de lichaamswarmte wordt afgevoerd over het oppervlak van de huid en de bandages. Er is geen koelpack nodig en het effect kan oneindig vaak herhaald worden.

Eigenschappen:

  • Geschikt voor, tijdens & na actieve training
  • Verhoogt aantoonbaar de bloedsomloop, toevoer van voedingsstoffen & lymfestroom
  • Kan het risico op blessures tijdens de training verminderen
  • Geeft een ijseffect bij contact met water
  • Geschikt bij irritatie, zwelling, etc
  • Oneindig vaak toepasbaar - geen oplaadbare batterijen / accu's nodig

Technische omschrijving:

48% Polyester (ingebed germanium/gecarboniseerde houtskool) /32% Schuim /10% Rubber /8% Nylon /2% Spandex.

Wasvoorschriften:

Warm of koud wassen op een zacht programma - tot maximaal 40°. Plat uitspreiden om te drogen. Niet centrifugeren, bleken, strijken of chemisch reinigen.

Artikelnr.: 340942

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: