30% korting op een Horze & B//Vertigo product naar keuze! HZ-SUNDAY |

×
Karlslund

Karlslund

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brogini
Bucas
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Excellent
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Hilton Herbs
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Loveson
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siulpower
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Suedwind
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Filter op:
  • Filter zoekresultaten:
  • Categorie
  • Kleur
  • Grootte
  • Prijs
Sorteer op:

Karlslund Riding Equipment zijn de IJslander specialisten. Sinds 1999 maakt Karlslund zowel eenvoudige, dagelijkse producten als geavanceerde innovaties voor IJslanders en hun ruiters. Het assortiment bevat zadels, toebehoren, kleding, cadeauartikelen en veel meer. Karlslund is een Deens familiebedrijf, waar alle artikelen zijn ontwikkeld door ruiters van IJslandse paarden.

177 items

Het familiebedrijf Karlslund Riding Equipment is opgericht in 1999 in Denemarken, om IJslandse paarden en ruiters te voorzien van premium kwaliteit uitrusting die passen bij het klimaat en de behoeftes van deze regio. De uitrusting van Karlslund is specifiek ontworpen door ruiters van IJslanders om te passen bij degenen die op deze fantastische paarden rijden, en de paarden zelf. IJslanders zijn sterke, robuuste dieren die gracieus en met snelheid presteren op verschillend terrein onder de last van volwassenen of kinderen. Deze paarden zijn uniek ten opzichte van andere paarden, dus het is logisch dat ze een bedrijf hebben die speciaal hun en hun ruiters uitrust.

De uitrusting van Karlslund is gemaakt om de afmetingen te passen, en te voorzien in de snelle pas van het IJslandse paard. Zadels van Karlslund zijn ergonomisch ontworpen om de noodzakelijke comfortabele zit te creëren om te kunnen genieten van een rit op deze betrouwbare paarden. Een diepe zit en afgeronde kniewrongen geven steun aan elk zorgvuldig vervaardigde zadel, voor een comfortabele pasvorm voor elke ruiter. Kies de juiste maat zadel van Karlslund met een zadelijzer, om je paard goed te passen. Karlslund heeft een meetgereedschap om ervoor te zorgen dat je zadel perfect past. Flexibele zadelbomen en verstelbare synthetische zadelijzers maken Karlslund zadels een goed alternatief voor het moeilijk op te meten paard. Combineer met een stijlvol en functioneel zadeldek. De zadeldekjes van Karlslund zijn ontworpen om deze zadels perfect te passen. Tot slot maakt een Karlslund singel het helemaal af voor een complete set.

Accessoires van Karlslund variëren van fancy neusriemen tot synthetische veiligheidsbeugels, voor een comfortabele rit in het zadel. Hoofdstellen en halsters zijn vervaardigd van premium kwaliteit leder voor zacht en stijlvol comfort. Het bitloze hoofdstel is een verstandige keuze voor paardrijden met hefboomwerking en zachte druk zonder een bit in de paardenmond.

Ruiters van IJslanders zullen het grote aanbod van kledingstijlen en opties waarderen. Jassen en sweaters om de elementen te weerstaan zijn een goede keuze voor de koude klimaten van de IJslandse paarden. Alhoewel de meeste IJslanders een lange dikke vacht ontwikkelen om ze te beschermen tegen het winterweer, zijn er dekens van ademend fleece en wol om deze paarden indien nodig warm te houden.

Karlslund Riding Equipment biedt alles wat de ruiter van een IJslands paard nodig heeft om te genieten van de schoonheid en gratie van deze prachtige paarden. De kwaliteit van Karlslund Riding Equipment is ongeëvenaard in de wereld van de IJslandse paardensport. Dit Deense familiebedrijf gaat verder met de ontwikkeling van artikelen van premium kwaliteit voor de veeleisende IJslander ruiter in gedachte.

Horze is er trots op om meer dan 100 artikelen van dit prestigieuze merk aan te bieden om eigenaren van IJslanders te voorzien van alle noodzakelijke uitrusting om te genieten van dit fantastische paardenras.

Lees meer