Zedan Leder Olie, 200ml

€ 17,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.20 l (€ 89,75 / l)
20% EXTRA korting op het merk Horze
Kopieer code: SUMMERTIME
€ 70,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 11.08.2022. Niet geldig op de volgende merken: Back on Track, Schockemöhle, Tonics, Weatherbeeta.
Kleur: No Color
No Color Zedan Leder Olie, 200ml
Eén maat voor iedereen
Levering
Direct leverbaar. Het item is bij ons op voorraad
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

NCP gecertificeerd en gecontroleerd. ZEDAN Leder Olie is mild reinigend, licht hydraterend en waterafstotend.

Gecertificeerd natuurlijk - vervaardigd volgens de strikte criteria voor natuurlijke producten, gecontroleerd door het Eco Control Institute. Effectieve verzorgingsrecepten met ecologische meerwaarde vanuit verantwoordelijkheid voor dier, mens en milieu. 100% vrij van siliconen, minerale olie, microplastics, parabenen, PEG's, GGO's, paraffines, vaseline en synthetische kleur- en geurstoffen.
De natuurlijke oorsprong van de ingrediënten en de naleving van de certificeringscriteria worden jaarlijks gecontroleerd door het Eco Control Institute.


Eigenschappen:


  • Klimaatneutraal bedrijf
  • Natuurproduct, gecertificeerd door NCP

Technische omschrijving:


Ingrediënten: ricinusolie*, koolzaadolie*, sinaasappelolie, azijn*. (*van biologisch).
Waarschuwing: brandbare vloeistof en damp. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere soorten ontstekingsbronnen. Niet roken. Voorkom contact met ogen, huid of kleding. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Voorkom lozing in het milieu. Inhoud / verpakking afvoeren naar gemeentelijk verzamelpunt.


Gebruiksaanwijzingen:


Toepassing: ZEDAN-leerolie met een zachte katoenen doek gelijkmatig in het leer masseren. Veeg overtollige olie na een korte inwerktijd af met een absorberende katoenen doek. Gebruik spaarzaam.) Opmerking: leer is een natuurlijk product. Test voor het eerste gebruik op tolerantie op een onopvallende plaats.


Artikelnr.: 341553

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: