Bespaar 15% op alle reflecterende artikelen!
Bespaar nu

Horze Longeerhulp

Artikelnr.: 10802

€ 39,95
(Prijs is inclusief BTW)
Direct leverbaar
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Horze Longeerhulp
Beschrijving

Beschrijving

Longeer je paard zonder dwang met deze longeerhulp om zijn rug te stretchen en sterker te maken.


Horze biedt deze innovatieve longeerhulp aan om je paard geleidelijk te trainen. Deze longeerhulp versterkt de rug en stretcht de toplijn zonder dwang. Het gebruik van deze zachte aanpak moedigt het paard aan om voorwaarts en naar beneden te stretchen tijdens het longeren.


Eigenschappen:


  • Geweldige hulp bij het grondwerk met je paard
  • Deze longeerhulp is exclusief longeersingel of hoofdstel
  • De beste resultaten worden bereikt door frequente korte sessies

Gemiddelde beoordeling
5.0
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

4 Likes

Het systeem werkt echt goed, maar ik vind een flexibele lijn achter het paard. Ik heb een groot paard, 165 in dekking, en het is gewoon te lang om het rond de achterpoten te hebben. Er zijn veel afstemmingsopties in het systeem, alleen niet degene om het achterste deel mee te nemen.

"Passoa longsysteem"
3 Likes

Echt heerlijke verlangens tool. Gespen / dia's, evenals voering van goede kwaliteit. Invoeropties zijn talrijk, dus passen bij de meeste paarden / pony's. Het enige nadeel dat ik heb meegemaakt, is dat ringen met lange bandjes (lange bandjes van Horze) te klein zijn om gespen / voering erdoor te krijgen om ervoor te zorgen dat de voering niet te ver naar de benen komt. Hebben dit opgelost door cabinehaken in singelringen toe te voegen.

langere insysyem voor klein tot groot paard
3 Likes

heeft een paard van 170 istg en daar is het te klein dus moet het worden vervangen of uitgebreid met extra riem

Lunging Aid
1 Likes

Mooi gemaakte zachte achterband, zacht nylon touw en chromen bevestiging. Ik geloof dat ik het correct gebruik, geen richting of suggestie bij het product. Een diagram met voorgestelde bevestiging zou leuk zijn geweest.

Iets kleins in grootte
1 Likes

Goed systeem voor verlangen met actieve achterpoten. Er is echter niet veel extra touw om te geven als je op een groot paard wilt afstemmen. De mijne is 163 en ik vind het een beetje lastig. Mis ook een extra fixatie rond de riem om te voorkomen dat de touwen te ver naar de grond / benen langs de zijkanten van het paard komen.

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.