Sale - tot 50% korting! Beperkt aantal !*
Bespaar nu

Sprenger Dynamic RS Bustrens, Sensogan 14mm

Artikelnr.: 300681

€ 154,00
(Prijs is inclusief BTW)
Maattabel
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Sprenger Dynamic RS Bustrens, Sensogan 14mm
Beschrijving

Beschrijving

Deze bitten stimuleren het paard om het bit makkelijker te accepteren. Het ergonomisch gevormde mondstuk ligt perfect in de mond van het paard met als gevolg een zachte en gelijkmatige druk op de volledige tong en moedigt op die manier het paard aan om te kauwen. Daarbovenop ondersteunt dit bit het contact met de mondhoeken op een zeer effectieve manier waardoor het paard blijft aanleunen.Het zachte middenstuk dat naar voren kantelt - het kenmerk van de KK ULTRA - en het fijne bustrens ontwerp zorgen dat dit een zeer vriendelijk bit is. Het mondstuk is gemaakt van AURIGAN, het materiaal dat de kauwactiviteit van je paard bevordert.Het nieuwe DYNAMIC RS bit geeft zachte maar zeer effectieve instructies en zorgt voor een beter contact tussen paard en ruiter.


Technische omschrijving:


Mondstuk: dubbel gebroken.Bit dikte: 14 mm.Ring diameter: 65 mm.Ring type: bustrens ringen.


Gemiddelde beoordeling
5.0
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

Tolles Produkt - viel zu lange Lieferzeit
0 Likes

Das Gebiss ist super, ich hatte es bereits für weitere Pferde. Habe es online bestellt, weil ich diesmal eine recht kleine Größe benötigte. Leider hat es derart lange gedauert, bis ich die Ware erhielt, dass ich letztlich höchst verärgert war. Ich werde nicht noch einmal online bestellen.

Alles Top!
0 Likes

Das Gebiss ist super verarbeitet, meine Stute nimmt es sehr gut an und läuft toll damit. Gewohnte Sprenger-Qualität eben, die ihren Preis wert ist.