Stassek Equidoux Tinctuur, 500 ml

€ 17,98
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.50 l (€ 35,96 / l)
( 2 )
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Kleur: Yellow/Brown
Yellow/Brown Stassek Equidoux Tinctuur, 500 ml
Eén maat voor iedereen
Levering
Direct leverbaar. Het item is bij ons op voorraad
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Voor vacht, manen en staart
 
Ziehier: onze remedie tegen schaafwonden - revolutionair en zacht voor de huid!
 
Equidoux is een tinctuur tegen schaafwonden op vacht, manen en staart tenzij veroorzaakt door een ziekte. Het is een snelle en betrouwbare remedie tegen geschaafde staartwortels en kruinen. Het maakt snel een einde aan het probleem van jeukend behang bij vele compacte barokpaarden of buitenpaarden en -pony's zodat ze kunnen relaxen en ophouden met het constante stampvoeten. Equidoux is een mild verzorgingsproduct met uitzonderlijke rustgevende eigenschappen. Dankzij de verzorgingscomponenten vermindert de vorming van roos.
 
Wanneer je Equidoux gebruikt als huidverzorging, zal de huid veel minder gevoelig worden voor externe inwerkingen die jeuk kunnen veroorzaken. Dat is waarom Equidoux ook het welzijn van paarden met zomereczeem verbetert. Bij regelmatig gebruik tonen vele van deze paarden de bekende problemen een hele zomer lang niet meer. Ook wedstrijdruiters waarderen Equidoux. Het voorkomt dat hun paarden broos haar krijgen zelfs al worden de manen vaak gevlecht en zijn ze droog. Equidoux kan gebruikt worden voor of na het vlechten. De manen worden onmiddellijk weer elastisch en soepel. Op het einde van het wedstrijdseizoen zullen de manen zo vol en dik zijn als aan het begin.
 
Equidoux is geproduceerd met geselecteerde natuurlijke producten die werden verwerkt met strikte kwaliteitscontroles. Er werden geen onnodige emulgators toegevoegd. Equidoux is absoluut niet-toxisch en zacht voor de huid. 

 

Artikelnr.: 25374

Lees recensies:

Kleur: