« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / Poetsspullen / Poetskisten & Poetstassen

Horze Horze Houten Poetsset

Adviesprijs: -18% korting
€ 44,99
Adviesprijs: € 54,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 17 )
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Black
Black Horze Houten Poetsset
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Houdt je poetsbenodigdheden netjes in deze handige tas. Deze duurzame nylon tas wordt naar jou gebracht met zes hoogwaardige poets gereedschappen. Grote houten rug harde borstel verwijdert vuil, stof, opgedroogd zweet en roos van vacht en huid. Gemiddelde houten zachte borstel verwijdert vuil, stof en schilfers van vacht en huid. Kleiner dan de zachte borstel voor gebruik op hoofd en andere gevoelige plekken. Houten rug harde borstel verwijdert hardnekkig vuil en opgedroogde modder. Houten manen en staartborstel ontklit de manen en de staart (haal eerst de knopen eruit). Sisal handschoenen verwijderen vlekken, of voor een laatste glans na de verzorging. Ook geschikt voor het uitwrijven van zweetplekken. Sisal handdoek voor de 'finishing touch'! Krijg een prachtige glans en wrijf overgebleven zweetplekken uit.

Eigenschappen:

  • Zes hoogwaardige poets gereedschappen met grote tas
  • Houten rug op borstels geeft goede grip
  • Grote scheurbestendige verzorgingstas
  • Horze logo geborduurd aan bovenzijde
  • Zwarte tas

Technische omschrijving:

Bevat: zachte borstel (groot), zachte borstel (medium), harde borstel, manen en staartborstel, sisal handschoen en haddoek.

Artikelnr.: 26240

Lees recensies:

Kleur: