Madrid Function Micro Mesh / Drytec Rijhandschoenen

€ 39,90
Prijs is inclusief BTW
15% EXTRA korting op je bestelling
Kopieer code: SAVE15
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 23.05.2022. Niet geldig op de volgende merken: Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet.
Kleur: Donkerbruin/Goudkleurig
Zwart/Goud Roeckl Madrid Function Micro Mesh / Drytec Rijhandschoenen
Donkerbruin/Goudkleurig Roeckl Madrid Function Micro Mesh / Drytec Rijhandschoenen
Wit Roeckl Madrid Function Micro Mesh / Drytec Rijhandschoenen
Blauw Roeckl Madrid Function Micro Mesh / Drytec Rijhandschoenen
Zwart/Rood Roeckl Madrid Function Micro Mesh / Drytec Rijhandschoenen
Zwart Roeckl Madrid Function Micro Mesh / Drytec Rijhandschoenen
Maattabel
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Waarom kiezen tussen het tegemoetkomen aan de behoefte van het Duitse paardrijteam en eenvoudigweg functionaliteit met een sportief en modern design combineren? Dit gloednieuwe model, ontwikkeldDoor Roeckl sports doet beiden. Het Roeckl Sports logo en discrete bies, samen met hoogwaardige materialen en een verfijnde bevestiging zorgen voor een voortreffelijke verschijning. De combinatie van zacht, lichtgewicht Micro Mesh op de rug en de elastische antislip palm van Drytec G5 met Slip Stop maken deze handschoenen zeer comfortabel om te dragen en zorgt voor een perfecte grip op de teugels. Extra stevigheid waar nodig.


Technische omschrijving:


Bovenzijde: 53% polyamide, 24% polyester, 12% elastisch, 7% polyamide met polyurethaan coating, 4% polyester met polyurethaan coating. Palm: 100% polyester met polyurethaan coating.


Artikelnr.: 31645

93% van de klanten geeft aan dat dit product normaal pasvorm heeft, 0% van de klanten geeft aan dat dit product klein pasvorm heeft
Klein
0
Normaal
13
Groot
1

Lees recensies: