« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / Vachtverzorging, huidverzorging en manenverzorging / Antiklit spray

Stassek Stassek Equistar Fles, 750 ml

€ 13,18
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.75 l (€ 17,57 / l)
( 9 )
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: WH/AB
WH/AB Stassek Equistar Fles, 750 ml
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Spray voor glanzende vacht, manen en staart. Het originele product wat de wereld vertrouwt!

Equistar schept een zijde-achtige vacht en geeft glans aan vacht, manen en staart.Dit effect houdt tot 12 dagen aan. Manen en staart blijven zonder klitten en de vacht blijft gegarandeerd glanzen. Tijdens deze periode stoot Equistar stof en vuil af. Je paard is uitstekend verzorgd, met een fascinerende glans en een fluweelachtige vacht. Vertrouw het origineel!Als je Equistar alleen voor manen en staart gebruikt is het resultaat fantastisch; het gebruik van Equistar is tot nu toe niet vergelijkbaar met andere producten. Equistar ontklit de manen en staart zonder problemen. Voorwassen en tijdrovend ontklitten van de staart is niet meer nodig. Het ontklitten gebeurt automatisch na het drogen. Met Equistar is er bijna geen verlies van paardenhaar vanwege borstelen of ontklitten van de staart. Grasvlekken op lichte paarden is verleden tijd.Zelfs hardnekkige zweetkorsten zijn weg met een paar bewegingen van de borstel. De dagelijkse verzorgingstijd wordt aanzienlijk verminderd. Toch krijgt het paard een prachtige glans.'s Zomers kunnen de gele eitjes van de horzels niet meer in de vacht komen dankzij Equistar.'s Winters kan je meestal ongemakkelijke schaafplekken van dekens op de schouders voorkomen.Als Equistar wordt aangebracht voor het knippen wordt het mes ontzien en de tondeusekop zal niet snel oververhit raken. De vacht moet absoluut droog zijn voor het knippen!Equistar bevat geen giftige stoffen, is pH-neutraal en extreem zacht voor de huid. Ademende huid is niet gereduceerd. Huid en haar worden goed verzorgd. De natuurlijke gezondheid van huid en haar wordt ondersteund. Daarom kan Equistar ook worden gebruik bij gevoelige paarden en pony's. Equistar kan worden afgewassen met shampoo. Het is niet vettig.Met oog op mens, dier en milieu bevat Equistar bijna alleen maar natuurlijke ingrediënten die onder constante kwaliteitscontrole staan. We voegen geen onnodige emulgatoren toe. Vergeet daarom niet voor gebruik te schudden.Equistar flessen zijn hervulbaar, de sprayers zijn opnieuw te gebruiken.

Technische omschrijving:

INCI: AQUA, DIMETHICONE, POYMETHYLGLUTAMATE, PRESERVATIVES.

Artikelnr.: 25184

Lees recensies:

Kleur: