« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / Onderhoud Leer & Textiel / Textielonderhoud

Stassek Stassek Quickstar 2.1 Premium Reinigingsmiddel voor Dekens en Zadeldekens, 2 liter

€ 41,18
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
2 l (€ 20,59 / l)
( 2 )
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Clear
Clear Stassek Quickstar 2.1 Premium Reinigingsmiddel voor Dekens en Zadeldekens, 2 liter
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Hoogwaardig reinigingsmiddel voor waterafstotende en ademende paardendekens. Quickstar 2.1 is ook ideaal voor het wassen van stoffen zadeldekens, peesbeschermers en zadeldekens uit lamsvel. Gebaseerd op ons Quickstar detergent voor leder hebben we een hoogwaardig reinigingsmiddel met additionele waterdichting ontwikkeld voor paardendekens. Gewone wasmiddelen en wasverzachters kunnen de waterafstotende en ademende eigenschappen van je paardendekens volledig vernietigen. Quickstar 2.1 houdt je paard droog.Uiteraard is Quickstar 2.1 ook het ideale reinigingsmiddel voor het wassen van je hondendekens.Quickstar 2.1 is uitermate mild en economisch.

Technische omschrijving:

Ingrediënten: 5-15% anionische oppervlakteactieve stoffen, <5% niet-ionische oppervlakteactieve stoffen, zeep, geurstoffen, BENZISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Wasvoorschriften:

Machinewas: gebruik maximaal 50 ml (3-4 eetlepels) Quickstar® 2.1, wassen tot 40°C. Gebruik geen wasverzachter of vlekverwijderaars. Alleen licht centrifugeren (600 toeren), niet in de machine drogen. Te drogen hangen op een luchtige plaats bij kamertemperatuur. Volg de verzorgingsinstructies van de fabrikant. Handwas: gebruik 25 ml (2 eetlepels) Quickstar ® 2.1 op 10 l water, voorzichtig uitknijpen, niet wringen. Laat de dekens bij kamertemperatuur aan de lucht drogen. Meng voor sterk vervuilde plekken een oplossing van 1 eetlepel Quickstar ® 2.1 op 1 l warm water en behandel voor met een zachte borstel of spons, gebruik geen vlekverwijderaars.

Artikelnr.: 25843

Lees recensies:

Kleur: