« Terug / Paard / Paardenvoer / Supplementen / Supplementen voor immuumsysteem & metabolisme

Hilton Herbs HiltonHerbs Senior Horse Gold, 1 l

€ 43,79
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
1 l (€ 43,79 / l)
Bespaar 12% vanaf 80€ of 16% vanaf 100€
Kopieer code: SAVEMORE
Besteed €80,- of meer en bespaar 12%. Besteed meer dan €120,- en bespaar 16%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 03.06.2024.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd HiltonHerbs Senior Horse Gold, 1 l
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

All round ondersteuning voor oudgedienden.

Senior Horse is een snelabsorberend, vloeibaar supplement dat kruiden bevat zoals meidoorn, moerasspirea en klis en is ideaal om te geven aan een veteranenpaard -of pony. Na het initiële gebruik, kan overgestapt worden op het droge equivalent Senior Horse (we raden niet aan om beide tegelijkertijd te gebruiken). Verouderen is een natuurlijk proces en tegenwoordig kunnen we onze senioren een goede levenskwaliteit bieden tot ver in de 30, met behulp van veterinaire zorg en geschikte voeding, hoefsmid- en tandartsbehandelingen. Dit supplement kan gegeven worden in combinatie met ons Cush X assortiment. Voor sommige paarden en pony's kan de kruidenformulering van ons MultiFlex assortiment beter geschikt zijn. Aarzel niet om ons te contacteren via helpline@hiltonherbs.com voor verder advies.

Eigenschappen:

  • Normale spijsvertering
  • Een gezond bloedvatenstelsel
  • Soepele gewrichten en spieren
  • Lever- en nierwerking

Technische omschrijving:

Ingrediënten: Mariadistelzaad. Selderijzaad. Moerasspirea. Meidoornbessen. Ginkgo blad. Kamille bloemen. Rozemarijn. Kliswortel.

Artikelnr.: 303886

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: