« Terug / Paard / Been- & Hoefbescherming / Beenbescherming / Therapeutische beschermers

Zandona Zandona Air Therapeutische Support Beschermers, voor

€ 209,90
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten

Koop je paascadeau - Bespaar 15% vanaf 80€ en 20% vanaf 100€

Shop nu

Kopieer code: EASTER
Besteed €80,- of meer en bespaar 15%. Besteed meer dan €100,- en bespaar 20%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 07.04.2024.
Kleur: Black/Beige
Black/Beige Zandona Air Therapeutische Support Beschermers, voor
Maattabel
Maat D F
PONY 26-28 cm 24-27 cm
S 26-28 cm 28-30 cm
M 29-30 cm 31-32 cm
L 31-32 cm 33-34 cm
L+/XL 33-35 cm 35-37 cm
Terug
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

De beenbeschermers "THERAPEUTISCHE SUPPORT BESCHERMERS" zijn uitgerust met 18 magneten die cellulaire functie verbeteren, een natuurlijke therapeutische steun bieden van hoef tot scheenbeen, en door reflexologie door het hele lichaam.Het zijn 2 producten in 1, want ze zijn ook ontwikkeld om de gewrichtsbanden te ondersteunen en de pees te omvatten, voor gebruikt tijdens transport van het paard en om de gebruikelijke zwelling na training te doen afnemen.Ze zijn 100% made in Italy, uitgerust met verwisselbare inwendige band met COOLMAX® (speciale vezel die vocht naar het oppervlak van de stof werkt, waarmee de huid droog blijft).Op het oppervlak, dicht bij de vetlok is extra bescherming om slijtage door wrijving te voorkomen.Elastische bandjes met klittenbandsluiting zijn afgesteld voor maximale steun voor de pezen, voor comfort en grip.De gebruikte permanente magneten zijn samengesteld uit een zeer magnetische legering van Neodymium, ijzer en boor met nikkel coating, die die een magnetische fluxdichtheid van 2600 Gauss kan uitoefenen.De specifieke inrichtingen van magneten, hun fluxdichtheid, intensiteit en polarisatie, zijn onderzocht met hulp van dierenartsen en professionele ruiters om de plaatselijke verhoging in de bloedsomloop en lymfatische circulatie te maximaliseren, met diverse gunstige werkingen:REFLEXOLOGIE EFFECTEN:Door gebruik van de principes van reflexologie, het magnetisch stimuleren van reflexpunten (Ting) geplaatst op specifieke meridianen van het paard (de zelfde punten gebruikt voor accupunctuur), worden sommige gematigd evenwichtsherstellende effecten verkregen.VOORBESCHERMERS:De magneet bij de Yang meridiaan SI (dunne darm - Ting SI1) reageert op de ontstekingsprocessen en trauma's, hals en wervelkolom circulatie en tegen linkshandigheid.De magneet bij de Yang meridiaan TH (Drievoudige verwarming - Ting TH1), werkt op de vetlook voor, en tegen scapulohumerale pijnen.De magneet bij de Yin meridiaan HT (Hart - Ting HT9) werkt op het pijnlijke, ontstoken en overwerkte spierstelsel.De magneet bij de Yang meridiaan LI (grote darm - Ting LI1), werkt op de schouder-hals spiertrekkingen en tegen rechtshandigheid.De magneet bij de Yin meridiaan PE (pericardium - Ting PE9) werkt op de hoef, frontale pezen en banden en tegen hoefbevangenheid (acute en chronische ontsteking).De magneet bij de Yin meridiaan LU (Long - Ting LU11) werkt tegen zenuw-spierstoornissen en tegen scapulohumerale pijnen.

Eigenschappen:

  • Spieren, pezen, kraakbeenletsels
  • Banden ontstekingen
  • Botbreuken
  • Osteoporosis

Technische omschrijving:

LOKALE MAGNETO-THERAPEUTISCHE EFFECTEN:Pijnstillende werking.Ontstekingsremmende werking.Verhoging van micro-circulatie in kraakbeen.Versnelling van proces opname melkzuur.Versnelling van afvoeren giftige stoffen.Versnelling van proces osteogenesis.Versnelling van cellulaire processen.ALGEMENE MAGNETO-THERAPEUTISCHE EFFECTEN:Verhoogde bloedsomloop > Verhoogde zuurstofvoorziening > cellulaire acidose reductie > pH herstel > remineralisatie botten.pH herstel > vermindering ontstekingen + Evenwichtige darmflora + versterking van het immuunsysteem.Afname bloeddruk > kalmerend effect.

Artikelnr.: 307021

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: