« Terug / Merken / uvex

uvex uvex crx700 Rijhandschoenen

€ 44,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 1 )

Koop je paascadeau - Bespaar 15% vanaf 80€ en 20% vanaf 100€

Shop nu

Kopieer code: EASTER
Besteed €80,- of meer en bespaar 15%. Besteed meer dan €100,- en bespaar 20%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 07.04.2024.
Kleur: Black
Black uvex crx700 Rijhandschoenen
Maattabel
Maat A
6 17 cm
6.5 18 cm
7 19 cm
7.5 20.5 cm
8 22 cm
8.5 23 cm
9 24 cm
9.5 26 cm
10 27 cm
10.5 28 cm
Terug
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

The flexible all-rounder! Warm fingers even on cold autumn days benefit both professional and amateur riders alike. The uvex crx700 three-seasons glove not only repels water and wind but also keeps heat inside the glove to provide reliable protection from the cold.

De Uvex crx 700 paardrijhandschoenen zijn allrounders voor het stormseizoen: door het gebruik van diverse hoogwaardige functionele materialen combineren deze handschoenen alle kenmerken die iedere ruiter maar wenst in herfst en winter. Dankzij Schoeller® softshell zijn de Uvex rijhandschoenen je ideale metgezel bij wind, natheid en kou, zowel in de stal en in het zadel. Net als alle Uvex paardrijhandschoenen kunnen de Uvex crx 700 handschoenen gewassen worden. Vochtcontrole, hittewering, wind- en waterafstotend dankzij de Schoeller® softshell stof: Uvex crx 700 handschoenen zijn ware allrounders. De multilaags stof die aan de buitenkant van de nieuwe outdoor rijhandschoenen is gebruikt is ademend alsmede wind- en waterafstotend, zodat je handen droog blijven, zelfs bij nat weer, terwijl vocht efficiënt wordt afgevoerd. Worden je vingers koud in de stal? Dankzij de Schoeller® softshell stof zijn de handschoenen de ideale oplossing: aan de binnenzijde, dat is. De zijde die tegen de huid aanzit, is het fleece materiaal bewerkt, zodat het heerlijk zacht aanvoelt, de andere zijde heeft uitstekende thermisch warmte vasthoudende eigenschappen. De functionele materialen gebruikt op de palm zorgen voor hoge functionaliteit tijdens het paardrijden: de handschoenen zitten als een tweede huid dankzij de gebruikte 4-weg stretch stof. Het schuurbestendige PU materiaal op de palm zorgt voor uitstekende grip op de teugels, zelfs bij vochtig weer, samen met hoge duurzaamheid. De reflecterende print verhoogt ook de zichtbaarheid van paard en ruiter op de weg en in het verkeer.

Eigenschappen:

  • Schuurbestendig
  • Uitstekende grip
  • Ademend
  • Warmte vasthoudend
  • Vochtafvoerend
  • Waterafstotend
  • Windafstotend
  • Reflecterende print

Technische omschrijving:

Stof handrug: 43% polyester, 36% polyamide, 13% polyurethaan, 8% elastaan. Stof handpalm: 60% polyurethaan, 40% polyester.

Wasvoorschriften:

Wassen in de machine op 30 graden water.

Artikelnr.: 328754

Lees recensies:

Kleur: