« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / EHBO producten voor paarden / Verkoelingsgel & Verwarmingsgel

Trikem Trikem Warming Ointment, 75 ml

€ 9,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.08 l (€ 124,88 / l)
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Trikem Warming Ointment, 75 ml
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Warmende zalf Heilzame warmte voor zere spieren en pezen RADITAL warmende zalf is een warmende zalf met een uitgebalanceerde mix van essentiële oliën. Zeer gewaardeerd voor langdurige hitte die pijn bij spieren en pezen verzacht. Heeft dezelfde basisformule als RADITAL Liniment, maar in een gemakkelijke zalf met een zwakke, prettige geur van kaneel en kruidnagels. Liniment zalf is al duizenden jaren in gebruik voor verlichting van pijn in spieren, pezen en gewrichten. RADITAL warmende zalf wordt breed toegepast in elite sport, trainingen, door masseurs en fysiotherapeuten en in ouderenzorg. Bij dieren wordt het vaak gebruikt voor plaatselijke pijn, gezwollen pezen van paard of hond, danwel de dijen of rug. Heeft een goed effect op tijdelijke zwellingen en al dan niet bij de pezen.

Technische omschrijving:

Dosering: De hoeveelheid benodigde hittezalf is individueel zeer verschillend. Breng met zorg aan, verhoog de hoeveelheid voor een sterker effect. De warmte komt na ongeveer 5 minuten.INGREDIËNTEN:Vaseline.Paraffine olie.Kamfer.Kajapoetolie.Menthol.Eucalyptusolie.Kaneelolie.Pepermuntolie.Kruidnagelolie.

Artikelnr.: 314767

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: