UITVERKOOP! Tot 60% korting op tig producten *
Bespaar nu

Horze Dubbelgebroken Appel Watertrens

Artikelnr.: 13156

€ 29,95
(Prijs is inclusief BTW)
Horze Dubbelgebroken Appel Watertrens
Selecteer maat Maattabel
Direct leverbaar
Horze Dubbelgebroken Appel Watertrens
€ 29,95
(Prijs is inclusief BTW)
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Horze Dubbelgebroken Appel Watertrens
Beschrijving

Beschrijving

Een mondstuk met appelsmaak zorgt dat deze watertrens de favoriet van je paard wordt.


Een kwaliteitsbit van Horze dat milder is dan de algemeen gebruikte Engelse gebroken trenzen. Dit is een populair bit dat gemaakt is van een roestvrij stalen kern en een niet-toxisch, high tech plastic en hierdoor zacht, flexibel, vriendelijk en comfortabel is voor je paard. Het dubbelgebroken mondstuk zorgt voor onafhankelijke actie aan elke zijde van de mond van het paard. De unieke appelsmaak verhoogt de acceptatie van het bit voor zowel jonge als oudere paarden. Dit stoort het verhemelte van het paard niet, is zeer goed voor gevorderde training en is een van de meest populaire mondstukken voor dressuurwerk. Zoals de meeste Engelse trenzen is de primaire actie de trekkracht op de lagen van de mond. Het enkelgebroken mondstuk oefent een notenkraker effect uit wanneer het bit actief is, druk uitoefenend op de tong en het verhemelte. (V-vorm) Door de extra schakel is het notenkrakereffect minder aangezien het beter aangepast is aan de U-vorm van de mond van het paard.


Eigenschappen:


  • Het dubbelgebroken bit voorziet meer ruimte voor de tong van het paard
  • Met appelsmaak voor een betere acceptatie
  • Een bit van synthetisch rubber is zachter in de mond dan gewone stalen trenzen
  • Gebruikt in alle disciplines
  • Niet-toxisch
  • Uitstekend voor gevorderde training
  • Stoort het verhemelte niet

Technische omschrijving:


Bevat nikkel. Een allergische reactie op nikkel bij paarden is niet veelvoorkomend.
Dikte: 18 mm.


Wasvoorschriften:


Was het bit af na elke rit. Verwijder van het hoofdstel en week in heet water. Gebruik een smalle borstel om resten te verwijderen. Drogen met een schone doek.


Gebruiksaanwijzingen:


Hoe het werkt:Zoals de meeste Engelse trensbitten is de primaire actie om de hoeken van de mond te trekken. Het enkelgebroken mondstuk zorgt voor een notenkrakereffect wanneer het bit in werking is, waarbij druk komt op de tong en bovenkant van de mond. (V vorm) vanwege de extra knik is het notenkrakereffect gereduceerd omdat dzeze beter overeenkomt met de U-vorm van de paardenmond.


Gemiddelde beoordeling
4.9
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

Waterschep met appelsmaak
0 Likes

Deze trens overtuigt niet alleen met zijn pasvorm, die goed is aangepast aan de mond van het paard, maar ook met zijn kwaliteit. Het materiaal (plastic) ruikt niet "giftig, zoals ik dat bij andere merken deed, maar neutraal." Mijn jong paard accepteerde dit gebit onmiddellijk en het speeksel nam toe door de appelsmaak Wat verrassend was, is dat het gebit zeer licht (positief) is. Een klein nadeel is dat het gebit niet zozeer anatomisch gevormd is. Het reinigen van het gebit is zeer eenvoudig Dit kunstgebit is alleen aan te bevelen, maar men zou een verbetering van de anatomische vorm kunnen aanbrengen.

Maat: Normaal
Waterschep met appelsmaak
0 Likes

Deze trens overtuigt niet alleen met zijn pasvorm, die goed is aangepast aan de mond van het paard, maar ook met zijn kwaliteit. Het materiaal (plastic) ruikt niet "giftig", zoals ik deed met een ander merk, maar neutraal. Mijn jonge paard accepteerde dit gebit onmiddellijk en het kwijlen werd versterkt door de appelsmaak. Hierdoor was mijn wallach ook beter benaderd voor kunstgebitten en was hij zachter in de hand. Wat verrassend was, is dat het kunstgebit erg licht is, maar ik vind het positief. Een klein nadeel is dat het gebit niet erg sterk anatomisch gevormd is. Het schoonmaken van deze trens is heel eenvoudig. Over het algemeen is dit kunstgebit alleen aan te bevelen. Een kleine verbetering zou kunnen worden aangebracht, maar op de anatomische vorm.

Maat: Normaal
Waterschep met appelsmaak
0 Likes

Deze trens overtuigt niet alleen met zijn pasvorm, die goed is aangepast aan de mond van het paard, maar ook met zijn kwaliteit. Een klein tekort is alleen dat dit gebit misschien een beetje meer anatomisch gevormd is (aanwezig maar niet sterk). Mijn jonge paard accepteerde dit gebit onmiddellijk en het kwijlen werd versterkt door de appelsmaak. Dit maakte mijn paard beter en was gemakkelijker in de hand. Bovendien is dit gebit heel eenvoudig, wat ook positief is! De Materia (plastic) ruikt niet "giftig", zoals ik deed met een ander merk, maar neutraal. Het kunstgebit kan eenvoudig worden gereinigd. Over het algemeen is dit kunstgebit alleen aan te bevelen. Een kleine verbetering kon alleen worden aangebracht op de anatomische vorm.

Maat: Normaal
Zeer goed en niet duur
1 Likes

Ik denk dat dit bit heel goed is, het paard houdt ervan en het is prima. Mijn mening is dat het paard met dit bit beter werkt dan met de rest die ik heb geprobeerd. Beveel dit bit sterk aan :)

Maat: Normaal
Plastic watertrens
0 Likes

Goede pasvorm, zeer tevreden, ons paard neemt de prothese goed op Prijzen ook Fair Heb dit artikel al voor meerdere paarden besteld

Maat: Normaal

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.