Sale - tot 50% korting! Beperkt aantal !
Shop nu

Sprenger HS Duo Watertrens, 16 mm

Artikelnr.: 13418

€ 69,00
(Prijs is inclusief BTW)
Direct leverbaar
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Sprenger HS Duo Watertrens, 16 mm
Beschrijving

Beschrijving

Sprenger DUO bitten zijn zeer zacht voor de paardenmond. Het mondstuk is gemaakt van zacht, flexibel plastic dat perfect aansluit op de paardenmond. Het materiaal bevat geen oplos- of weekmiddelen. Het mondstuk is versterkt met staaldraad voor meer stabiliteit en veiligheid.


Technische omschrijving:


Dikte (mm): 16, Ringen (mm): 55, diverse.


Gemiddelde beoordeling
5.0
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

Beste gok!
2 Likes

Dit is de beste beet die ik en mijn paard kennen! Mijn paard is er heel goed in en hoewel ze extreem gevoelig is in de mond, heeft ze geen protest tegen gebeten of beboet te worden met deze beet, omdat ze niet bang hoeft te zijn voor het metaal tegen de tanden die anders gemakkelijk metaalbeet wordt. Het bed biedt weinig ruimte voor de tong, is smal, mooi en zacht, maar nog steeds een steviger materiaal dan bijvoorbeeld gewone rubberen bedden - dus het is stijver. Een kanonnenbeet die iedereen zou moeten proberen!

Goed gebeten tot sterk paard
2 Likes

Werkt goed op mijn paard dat gemakkelijk een beetje sterk wordt en niet zoveel ruimte in de mond heeft. Ze lijkt het ook leuk te vinden.

Bid
2 Likes

Sprenger Duo trance beet is gewoon de beste en zachtste beet die je in de bek van je paarden kunt stoppen. Als je moet bijten. Het beste wat ik voor mijn paarden heb gedaan. Met vriendelijke groeten. Sussi Nielsen

messing
1 Likes

Er moeten ringen in aurigan / messing zijn, veel hebben messing sluitingen en dan ziet het er niet goed uit als de ringen in zilver / roestvrij staal zijn

Ongelooflijk goed gebit !!
1 Likes

Een hap waarvan ik denk dat iedereen die in hun verzameling moet hebben. Werkt ongelooflijk goed op de meeste paarden waar ik het op heb gebruikt. Het is zacht en comfortabel voor het paard maar toch stevig en behoudt de vorm. Zeer betaalbare hap! Aanbevolen!

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.