Bodyprotectors voor kinderen

Bodyprotectors voor kinderen

11 items
Komperdell Ballistic Vest Champion Kids' Safety Vest Komperdell Ballistic Vest Champion Kids' Safety Vest

Komperdell Ballistic Vest Champion Kids' Safety Vest

€ 149,95
Direct leverbaar
Swing P19 Kids' Body Protector Swing P19 Kids' Body Protector

Swing P19 Kids' Body Protector

€ 129,95
Direct leverbaar
Komperdell Ballistisch Vest Champion - Junior

Komperdell Ballistisch Vest Champion - Junior

€ 149,95
(2)
Komperdell Veiligheidsvest Rits vooraan, junior

Komperdell Veiligheidsvest Rits vooraan, junior

€ 199,95
(2)
Horze Caleri Junior bodyprotector Horze Caleri Junior bodyprotector
Adviesprijs -17%

Horze Caleri Junior bodyprotector

€ 149,99
Adviesprijs: € 179,99
Direct leverbaar
Komperdell Ballistisch Vest, junior
Adviesprijs -17%

Komperdell Ballistisch Vest, junior

€ 99,99
Adviesprijs: € 119,95
(9)
Zandona Esatech armour pro kid x9 equitation Zandona Esatech armour pro kid x9 equitation

Zandona Esatech armour pro kid x9 equitation

€ 199,90
USG Bodyprotector Eco-Flexi, kinderen USG Bodyprotector Eco-Flexi, kinderen

USG Bodyprotector Eco-Flexi, kinderen

€ 125,90
(1)
Zandona Soft Vest Pro rugbeschermer, kids

Zandona Soft Vest Pro rugbeschermer, kids

€ 149,90
Direct leverbaar
USG Protecto Quick Fit Kids' Back Protector USG Protecto Quick Fit Kids' Back Protector

USG Protecto Quick Fit Kids' Back Protector

€ 69,90
Direct leverbaar
Rugbeschermingsvest ProtectoSoft

Rugbeschermingsvest ProtectoSoft

€ 69,99
(2)

Koop Bodyprotectors voor kinderen op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Bodyprotectors voor paardrijden: een veilige keuze voor actieve ruiters

Laat je kind zo verantwoord en veilig mogelijk in het zadel stappen door het te beschermen met een bodyprotector van Horze. Voor vele jonge ruiters behoort een bodyprotector al tot de standaard uitrusting bij het paardrijden. Een bodyprotector is ideaal voor beginnende en onzekere jonge ruiters. Daarnaast zijn ze, ook voor vergevorderde jonge ruiters, vooral onmisbaar bij eventing, springtrainingen, het rijden van jonge pony's of onervaren en schrikkerige pony's tijdens een buitenrit. Valpartijen horen nou eenmaal bij de paardensport, ongeacht de rijervaring van je kind. Door het dragen van een bodyprotector zullen bij een eventuele val de wervelkolom, ribben en de organen in het rompgebied van je kind worden beschermt. Uiteraard kan geen enkele bodyprotector álle blessures voorkomen, maar het rijden met een bodyprotector is altijd een stuk veiliger dan het rijden zonder bodyprotector en paardrijcap. Je kan ook kiezen voor een rugbeschermer in plaats van een bodyprotector. Deze beschermen echter alleen de wervelkolom van je kind en niet de ribben en de organen in het rompgebied. 

Keurmerk voor bodyprotectors

Alle bodyprotectors welke in Europa worden verkocht hebben een verplicht ‘EN13158 keurmerk’. Daarnaast kan een bodyprotector een BETA keurmerk hebben. Deze lopen op van level 1 t/m 3. Een BETA level 3 bodyprotector is een goede en veilige keuze voor kinderen. Ze bieden de gewenste bescherming die je verwacht bij het gebruik van een bodyprotector. Ze zijn geschikt bij het rijden op harde ondergrond en toegestaan op wedstrijden. Wil je kind meedoen aan een wedstrijd, training, workshop of evenement met zijn of haar pony dan is het verstandig altijd de regels te controleren. Tijdens eventing wedstrijden van de KNHS is het dragen van een bodyprotector sowieso verplicht

Verschillende materialen en modellen bodyprotectors

Horze heeft een ruime keuze bodyprotectors voor kinderen. Zo kies je gemakkelijk het type en materiaal waarin jouw kind zich het prettigste voelt. Het is altijd belangrijk dat een bodyprotector comfortabel zit. Zorg dat je kind hem hem zo dicht mogelijk op het lichaam draagt, bij voorkeur over een dun paardrijshirt heen. Op deze manier geeft de bodyprotector een zo optimaal mogelijke bescherming. De meeste bodyprotectors zijn verstelbaar en voorzien van flexibele panelen. Zorg er altijd voor dat de bodyprotector goed past. Dit houdt onder andere in dat de achterkant van de bodyprotector niet op de lepel van het zadel mag rusten. Een slecht passende bodyprotector zal je kind minder goed kunnen beschermen. Lees daarom altijd goed de instructies en informatie door welke bij de bodyprotector worden meegeleverd. Al onze bodyprotectors geven steun zonder de bewegingsvrijheid van je kind te beperken. Ze zorgen voor een goede schokabsorptie bij een harde val en kunnen daardoor zo goed mogelijk beschermen tegen blessures. Ze zijn gemakkelijk aan te trekken en voorzien van klittenband sluitingen en/ of met een rits. Doordat ze goed ademen wordt overtollige warmte zo goed mogelijk afgevoerd. Dit maakt onze bodyprotectors zeer comfortabel.  

Leuke kleuren maken het dragen van een bodyprotector leuk

Om het voor je kind zo leuk mogelijk te maken een bodyprotector te dragen hebben wij ze in verschillende leuke kleuren in ons assortiment. Zo stapt je kind niet alleen super veilig maar ook in stijl in het zadel. Match de bodyprotector bij de paardrijbroek of rijlegging van je kind en koop er een goed passend, aansluitend en ventilerend paardrijshirt onder voor optimaal comfort. Kies er eentje uit ons Horze assortiment of van een ander topmerk zoals CovallieroZandona of Komperdell.