Eskadron Bandages Paarden

Eskadron Bandages Paarden

Eskadron bandages matchen bij alle andere artikelen uit de verschillende Eskadron collecties. Maak je Eskadron set helemaal af met bijpassende bandages en zie er samen met je paard fantastisch uit.

10 items
Eskadron Essence 22/23 Fleecebandages
Nieuw

Eskadron

Essence 22/23 Fleecebandages

€ 41,95
Direct leverbaar
Eskadron Platinum 22 Acryl Lurex wollen bandages
Nieuw

Eskadron

Platinum 22 Acryl Lurex wollen bandages

€ 48,95
Direct leverbaar
Eskadron Platinum 22 Stamped fleecebandages
Nieuw

Eskadron

Platinum 22 Stamped fleecebandages

€ 42,95
Eskadron Classic Sports SS22 Fleecebandages

Eskadron

Classic Sports SS22 Fleecebandages

€ 39,95
Direct leverbaar
Eskadron Climatex Bandages, 32cm

Eskadron

Climatex Bandages, 32cm

€ 72,95
Eskadron Fleecebandages

Eskadron

Fleecebandages

€ 27,95
(2)
Eskadron Heritage AW21 Fleecebandages

Eskadron

Heritage AW21 Fleecebandages

€ 42,95
Direct leverbaar
Eskadron Classic Sports AW21 Fleece Polobandages (set van 4)
Adviesprijs -15%

Eskadron

Classic Sports AW21 Fleece Polobandages (set van 4)

€ 29,71
Adviesprijs: € 34,95
Direct leverbaar
Eskadron Elastic bandages

Eskadron

Elastic bandages

€ 34,95
Eskadron Elastic Climatex Bandages

Eskadron

Elastic Climatex Bandages

€ 52,95
(1)
Koop Eskadron Bandages Paarden op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Eskadron bandages welke passen bij je favoriete Eskadron collectie

Uit welke Eskadron collectie je je halster of zadeldek ook hebt gekozen, hier vind je de bijpassende bandages. Of het nu uit de Heritage collectie, Platinum of Reflexx collectie is, de bijpassende bandages garanderen een perfecte look.

Naast dat de bandages een luxe uitstraling geven zijn ze gemaakt van de hoogste kwaliteit zoals je van Eskadron kan verwachten. Door de hoogwaardige klittenband sluitingen hoeft je je zich geen zorgen te maken dat de bandages tijdens het dragen los gaan. Ook aan ponybezitters is gedacht, Eskadron bandages zijn namelijk verkrijgbaar in een lengte van 3,5 m of 2,8 m.

Laat je inspireren door de mooiste Eskadron bandages in de meest fantastische kleuren. Shop bijpassende Eskadron bandages bij je Eskadron zadeldekje en je rijkleding en zorg voor een schitterende look.

Je kan Eskadron bandages gebruiken voor verschillende doeleinden. Witte Eskadron bandages zijn heel erg geschikt voor het losrijden en de prijsuitreiking op dressuurwedstrijden, maar ook ideaal voor shows. Wanneer het uiterlijk een rol speelt worden alle 4 de benen gebandageerd. Sommige Eskadron bandages worden aangeboden in een set van 4, er zijn echter ook collecties waarin de bandages per 2 zijn verpakt. Bandages uit bijvoorbeeld de Eskadron Platinum collectie worden verkocht in een set van 4.

Bandages worden vaak gebruikt om de benen van je paard te beschermen tegen aantikken, stoten of overbelasting. Dit geldt niet alleen voor warmbloedpaarden, maar ook voor pony's. Daarom zijn ook de speciale pony bandages van Eskadron erg populair. Deze worden ook aangeboden in een set van 4. Sommige Eskadron bandages kunnen rechtstreeks op het been van het paard of de pony worden aangebracht, bij elastische werkbandages moet je echter altijd Eskadron onderlappen of onderbandages gebruiken. Wanneer je bandages wilt gebruiken voor medische doeleinden is het soms beter verband of co-flex in combinatie met de juiste polstering te kiezen.