« Terug / Merken / Acavallo

Acavallo Acavallo Spine Free Close Contact Memory Foam Pad met siliconen grip

€ 155,00
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
10€ GESCHENK - Voor je kerstinkopen
Kopieer code: XMAS
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 17.12.2023
Kleur: Black
Black Acavallo Spine Free Close Contact Memory Foam Pad met siliconen grip
Brown Acavallo Spine Free Close Contact Memory Foam Pad met siliconen grip
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
Verlengd recht op terugkeer tot 31.01.2024

Beschrijving

Nu met de nieuwe Louvre buitenstof.

Het centrale inzetstuk met 3D-spacer biedt bewegingsvrijheid en zorgt voor een maximale luchtstroom onder het zadel. De memory foam voering absorbeert schokken, elimineert schuren en past zich perfect aan het paardenlichaam aan. De Louvre spine free pads collectie is ook verkrijgbaar met een nieuw siliconen grip systeem, dat een betere houvast voor het zadel en stabiliteit mogelijk maakt. Beide types (het basismodel en die met het siliconen grip systeem) zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en met verschillende randen, voor spring- en dressuurzadels.

Wasvoorschriften:

Kan in de wasmachine op 30 graden, of met de hand in een emmer met water en weinig wasmiddel. Gebruik geen agressief wasmiddel. Niet geschikt voor droger. Stel niet bloot aan directe hitte of sterk zonlicht. Op natuurlijke wijze laten drogen.

Artikelnr.: 342268

Lees recensies:

Kleur: