Sale - tot 50% korting! Beperkt aantal !
Shop nu

Trikem Vimital Magnesium

Artikelnr.: 25757

€ 11,95
(Prijs is inclusief BTW)
Trikem Vimital Magnesium
Selecteer maat Maattabel
Direct leverbaar
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Trikem Vimital Magnesium
Beschrijving

Beschrijving

Magnesium Magnesium is een toegenomen algemene behoefte geworden VIMITAL Magnesium is een puur magnesiumsupplement voor paarden, zonder enige toevoegingen. Geformuleerd met magnesium, fosfaat, magnesiumoxide en natrium voor maximale opname, zacht voor darmen en goede smakelijkheid. Magnesium is één van de belangrijkste mineralen van het lichaam, een activator van veel enzymen en is belangrijk voor bijv. zenuw- en spierfunctie en cardiovasculaire gezondheid. Magnesium wordt niet in het lichaam opgeslagen, en moet daarom wordt meegenomen in de dagelijkse voeding. Magnesium is één van de mineralen waar zowel mensen als paarden aan lijden. De meest voorkomende symptomen van een tekort bij paarden zijn nervositeit en een slecht humeur. Bij een magnesiumtekort kan het lichaam de stoffen niet aan die vrijkomen tijdens stress of angst. De reden voor een toegenomen gebrek aan magnesium is naast verarmde grond een verkeerde balans tussen calcium en magnesium. Te hoge inname van calcium blokkeert de opname van magnesium. De verhouding tussen calcium en magnesium moet 5 tot 2 zijn. Een magnesiumtekort kan uiteindelijk leiden tot allerlei ziekteverschijnselen.


Gebruik


Symptomen van magnesiumtekort zijn zenuwachtig overreageren waar het paard niet kan omgaan met de natuurlijke reactie op gevaar en daardoor onhandelbaar wordt. Kan ook normaalgesproken kalme paarden helpen in situaties als wedstrijden waar ze gespannen worden. Wanneer het magnesiumniveau te laag is kan het lichaam niet omgaan met de stress-gerelateerde stof die vrijkomt in speciale situaties. Magnesiumtekort heeft invloed op de spiercoördinatie en je kunt soms symptomen zien als je zachtjes met je vingers over de zij van je paard gaat en de spieren "bibberen". Het is belangrijk om extra oplettend te zijn voor het toedienen van magnesium bij ziekte en pijn of als het paard veel transpireert bijv. tijdens een training. Diarree of zure ontlasting brengt de behoefte voor aanvullende supplementen teweeg.

Dosering


10 ml per dag (ong. 10 gram) voor groot paard (550 kg) in voer. Genoeg voor 100 dagen/kg supplementen. Anderen in verhouding tot lichaamsgewicht of volgens richtlijnen dierenarts.

INGREDIËNTEN:


  • Magnesiumfosfaat en magnesiumoxide
  • Magnesium 33%
  • Fosfor 2,7%
  • Natrium 4,5%
  • Calcium 1,7%
  • Natuurlijk magnesium komt alleen voor in fosfor of oxide verbindingen. Bovenstaand zijn de INGREDIËNTEN van elk mineraal.
Gemiddelde beoordeling
4.8
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

Trikem Vimital Magnesium
3 Likes

Een week geleden ontving ik dit product en het is gewoon geweldig. Het is volledig wit en neutraal. Het heeft veel geholpen aan mijn 7-jarige jas, vergeleken met zijn humeur. Hij is veel meer gekalmeerd en is begonnen met het opbouwen van een aantal goede spieren. Het werkt super goed als u dagelijks doseert. Mijn portemonnee is veel eenvoudiger in de omgang en scheurt niet meer. Zijn angst om alleen te zijn, voelen we niet meer. Al met al een supergoed product, voor goedkoop geld! Sterk aanbevolen!

Goede prijs voor Magnesium
0 Likes

Magnesium geef ik mijn paard voor de rust en voor de verbetering van diens imuumsysteem. In combinatie met zwavel heeft mijn paard nu al veel minder last van zijn staart en manen exceem. Het werkt dus zoals het zou moeten doen.

Magnesium zonder toevoeging en zetmeel
0 Likes

Leuk met snelle levering

Heel blij
0 Likes

Ik heb een paard dat gestrest is in training en competitie. Bovendien was hij het zat en liet hij veel krachtvoer achter. Vanaf de eerste dosis merkte ik een verschil! Het paard eet al het voedsel op en is tijdens de training veel evenwichtiger en rustiger geworden.

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.