Tot wel 20% korting op je bestelling
Supplementen voor zenuwen & kalmering

Supplementen voor zenuwen & kalmering

Supplementen voor het gedrag kunnen je nerveuze of gespannen paard helpen te kalmeren en te ontspannen zonder extra stimulerende middelen of vervelende bijwerkingen. Horze heeft ook supplementen in het assortiment welke je paard helpen beter te focussen of ter ondersteuning van merries. Paardensupplementen voor het gedrag kunnen een goede toevoeging zijn binnen een uitgebalanceerd rantsoen voor je paard.

32 items

Koop Supplementen voor zenuwen & kalmering op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Kalmerende paarden supplementen helpen nerveuze paarden ontspannen

Help je angstige of nerveuze paard met een veilig, bewezen en kalmerend supplement. De natuurlijke ingrediënten in onze supplementen kunnen een nerveus paard kalmeren zonder schadelijke bijwerkingen. Veel paarden worden gespannen of gestrest in onbekende situaties, bij een bezoek aan de dierenarts of bij een ander onbekend persoon. Soms heeft een nerveus paard een beetje ondersteuning nodig om te ontspannen tijdens het reizen op de trailer of vrachtwagen. De ingrediënten in de kalmerende supplementen voor paarden van Horze kunnen onderdeel uitmaken van een uitgebalanceerd rantsoen voor je paard. Horze heeft verschillende soorten supplementen, sommige hiervan helpen je paard beter te focussen. Het is voor je paard belangrijk en prettig om goed en optimaal te kunnen presteren zonder gestrest en afgeleid te zijn. 

Magnesium voor paarden

Magnesium is een belangrijk mineraal welke paarden niet op kunnen slaan in hun lichaam. Het is dus erg belangrijk dat je paard elke dag voldoende magnesium binnen krijgt. Heeft je paard een tekort aan magnesium dan kan deze magnesium uit de botten vrijmaken. Dit zorgt voor een minder goede kwaliteit van de botten van je paard en het verzwakt eveneens de aanhechting van de pezen wat voor blessures kan zorgen. Paarden met een magnesium tekort zijn vaak gespannen waardoor snel naar het gedrag van het paard wordt gekeken, dit terwijl er een medische oorzaak speelt. Om een tekort te voorkomen kan je magnesium toevoegen aan het rantsoen van je paard. Er zijn verschillende soorten magnesium, de ene vorm is gemakkelijker opneembaar voor je paard dan de andere. Het is dus belangrijk altijd goed te kijken of de magnesium die je aan wilt schaffen geschikt is voor paarden. Horze heeft een groot assortiment magnesium van verschillende merken. 

Kalmerende supplementen voor paarden zorgen voor stressvrije dagen

Het geven van kalmerende supplementen als onderdeel van een uitgebalanceerd rantsoen voor je paard is voor sommige paardeneigenaren noodzakelijk om gespannen, snel opgewonden of nerveuze paarden te laten ontspannen. Het toevoegen van bepaalde vitaminen en andere ingrediënten kan de stress bij je paard verminderen. B-vitamines en natuurlijke kruiden kunnen angst ook verminderen, Horze heeft een groot assortiment van producten welke zorgvuldig zijn samengesteld van natuurlijke ingrediënten. Wanneer je paard ontspannen en kalm is, zal dit leiden tot betere prestaties en blijere paarden. Daarnaast  moeten ze zich kunnen concentreren om succesvol te zijn op een wedstrijd. Help je paard zich prettig en ontspannen te voelen met supplementen van bijvoorbeeld Cavalor, Sectolin, Emin, Global Herbs en Trikem Sport.

Top categoriën