Bespaar 10% op alle producten voor paarden van Horze en B Vertigo*
Bespaar nu

Supplementen voor gewrichten

Supplementen voor gewrichten bieden verlichting bij zware training of comfort voor het ouder wordende paard. Gewrichtssupplementen voor paarden zijn beschikbaar in verschillende varianten voor verschillende soorten stijfheid.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
66 items

Gewrichtssupplementen voor paarden laten je paard comfortabel bewegen en op z'n best presteren.

Het toevoegen van gewrichtssupplementen aan het dieet van je paard kan verlichting bieden bij ouder wordende hakken en knieën, en je paard comfortabel houden. Veel sportpaarden hebben de voordelen van gewrichtssupplementen nodig om het bot te ondersteunen door het extra te smeren. Verhoog de gewrichtsvloeistof in de benen door extra glucosamine, chrondroïtinesulfaat, MSM en hyaluroonzuur te bieden is een slimme manier om ervoor te zorgen dat de gewrichten van je paard beschermd zijn. Sportpaard kunnen gewrichtsfunctie verliezen door overwerk en veeleisende omstandigheden, en ervoor zorgen dat het kraakbeen, collageen en gewrichtsvloeistof gehandhaafd worden kunnen het verschil betekenen tussen ondeugdelijkheid en topprestaties. De krachtige ingrediënten in de gewrichtssupplementen voor paarden kunnen dit issue voorkomen.

De sterke ingrediënten van gewrichtssuplementen voor paarden kunnen het bot en weefsel versterken, en verlichting bieden aan je paard.

Ouder wordende paarden verliezen de vloeistof en soepelheid in hun gewrichten, en het geven van een gewrichtssuplement laat ze vrij bewegen in hun ouderdom. Horze biedt diverse opties om stijfheid te bestrijden en gezonde gewrichten te stimuleren.