Must-haves voor het vliegenseizoen
Supplementen voor gewrichten

Supplementen voor gewrichten

Supplementen voor de gewrichten helpen je paard soepel te bewegen bij een zware training of geven comfort en ondersteuning voor het ouder wordende paard. Gewrichtssupplementen voor paarden zijn verkrijgbaar in meerdere varianten om ondersteuning en onderhoud te kunnen bieden voor paarden van alle leeftijden in alle disciplines.

49 items

Koop Supplementen voor gewrichten op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Gewrichtssupplementen laten je paard comfortabel bewegen

Het toevoegen van gewrichtssupplementen aan het dieet van je paard kan verlichting bieden bij ouder wordende paarden. Gewrichtssupplementen werken heilzaam voor alle gewrichten zoals het spronggewricht, knieën, kogels en de rug om je oude paard zo comfortabel mogelijk te houden. Veel sportpaarden hebben baat bij ondersteuning van gewrichtssupplementen om de gewrichten optimaal te beschermen en zo gezond mogelijk te houden. Door het gebruik van een gewrichtssupplement worden de gewrichten van je sportpaard extra gesmeerd doordat ze de kwaliteit van de gewrichtsvloeistof verbeteren. Gewrichtssupplementen verbeteren daarnaast ook de kwaliteit van het kraakbeen waardoor de gewrichten optimaal in conditie zullen blijven en een goede demping en smering wordt behouden. De synoviale vloeistof in de gewrichten van je sportpaard of ouder wordende paard kunnen baat hebben bij het toedienen van extra glucosamine, chrondroïtine, MSM en collageen (hyaluronzuur). Het is in vele gevallen verstandig om ervoor te zorgen dat de gewrichten van paarden extra worden beschermd. Bij sportpaarden kunnen natuurlijke gewrichtsfuncties verminderen of zelfs verloren gaan door zware training en veeleisende lichaamsbeweging. Gewrichtssupplementen kunnen ervoor zorgen dat kraakbeen, collageen en gewrichtsvloeistof gezond blijven en dat er voldoende gewrichtsvloeistof wordt aangemaakt, zodat je paard topprestaties kan blijven leveren. De ingrediënten in aanvullend voer kunnen je paard helpen om gewrichtsproblemen te voorkomen.

De krachtige ingrediënten in gewrichtssupplementen kunnen botten, kraakbeen en weefsel versterken en het paard verlichting bieden.

Door het ouder worden verliezen paarden gewrichtsvloeistof en kraakbeen. Het toedienen van een gewrichtssupplement kan je paard helpen fit en soepel te blijven en nog gezond van zijn pensioen te genieten. Horze heeft een groot assortiment gewrichtssupplementen om de gewrichten van je paard optimaal te ondersteunen en gezond te houden. Ondersteun je paard met gewrichtssupplementen van Cavalor, Pavo, Hilton Herbs, Horse Master of Trikem Sports.

Top categoriën