Supplementen voor veulens & fokken

Supplementen voor veulens & fokken

2 items
Pavo KickStart (2x32ml)

Pavo KickStart (2x32ml)

€ 39,99
0.06 l (€ 666,50 / l)
Direct leverbaar
Pavo Fertile, 3 kg

Pavo Fertile, 3 kg

€ 69,99
3 kg (€ 23,33 / kg)
(1)

Koop Supplementen voor veulens & fokken op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Supplementen voor je merrie zorgen voor de juiste voeding voor je fokmerrie en veulen

Horze heeft verschillende soorten supplementen welke je merrie van het drachtig worden tot het afspenen ondersteunen en zorgen voor de juiste voedingstoffen voor je veulen. Supplementen welke helpen bij een goede hormonale balans van je merrie en een natuurlijke cyclus ondersteunen bij het drachtig worden. De juiste voeding en supplementen zullen je merrie en haar ongeboren veulen gezond en in goede conditie helpen houden. Een evenwichtige voeding met veel hooi van goede kwaliteit, het juiste krachtvoer gecombineerd met de juiste vitaminen en mineralen, kunnen je veulen de beste start in zijn of haar leven geven. Vooral in de laatste drie maanden van de dracht en tijdens de zoogperiode heeft je merrie voldoende eiwit nodig. De juiste verhouding van calcium en fosfor is nodig voor de botgroei van het veulen. In de laatste maanden van de dracht worden mineralen als calcium en fosfor, maar ook magnesium, koper, zink en mangaan belangrijker. Hoewel de natuur en zorgvuldige voeding meestal voldoende zijn voor een gezond veulen, zullen de meeste dierenartsen je merrie met tussenpozen testen om te bepalen of ze tekorten heeft. Ook voor het pasgeboren veulen heeft Horze een biest vervanger / colostrum vervanger in het assortiment.

Pas de voeding van je drachtige merrie altijd aan en voeg alleen supplementen toe in overleg met de dierenarts om ervoor te zorgen dat ze tijdens de dracht de juiste vitaminen en mineralen binnen krijgt voor haar en het ongeboren veulen.

Horze heeft supplementen ontwikkeld om je te helpen je drachtige merrie en veulen alleen de beste zorg te geven. Shop ze van merken als Cavalor, Pavo en Hilton Herbs.