UITVERKOOP! Tot 60% korting op tig producten *
Bespaar nu

Pharma Multi-Clay, 4 kg

Artikelnr.: 25115

€ 19,95
(Prijs is inclusief BTW)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Beste verzendprijs
Vanwege de grootte van dit product zijn er vaste verzendkosten. Gratis verzendpromoties of gratis verzendlimieten zijn niet van toepassing.
Direct leverbaar
Pharma Multi-Clay, 4 kg
€ 19,95
(Prijs is inclusief BTW)
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Pharma Multi-Clay, 4 kg
Beschrijving

Beschrijving

Klei met dubbele werking, eerst verkoelend en vervolgens verwarmend. Bevordert het herstel van geblesseerde pezen, banden en gewrichten. Verbetert de bloedsomloop en heeft een langdurig verwarmend effect. Bevat wintergroenolie (methyl salicylate). 96-uurs quarantaine wordt aanbevolen door de Zweedse Drafsport Federatie.


Gemiddelde beoordeling
5.0
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

Geweldig na de training
0 Likes

Dubbelwerkende klei is gewoon redding na intensieve training, het verkort de herstelperiode van spieren en pezen aanzienlijk, verlicht stress vanwege het verwarmende, verkoelende effect. Specifiek is deze klei erg handig in gebruik, geen extra voorbereidingen, mengen is nodig, het is al helemaal klaar voor gebruik, het blijft alleen om goed te mengen en kan op de huid van een paard worden aangebracht, bij voorkeur met handschoenen. Het volume is groot genoeg, lang genoeg, bovendien is de prijs voor zo'n grote emmer dubbelwerkende klei meer dan acceptabel.

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.