Horslyx Original Mini, 650g

€ 11,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.65 kg (€ 18,38 / kg)
Bespaar 15% EXTRA op je bestelling
Kopieer code: SAVE15
€ 70,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 05.02.2023. Niet geldig op de volgende merken: Mountain Horse, PS of Sweden, Karlslund & Weatherbeeta.
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Original Horslyx was het allereerste Horslyx product dat gelanceerd werd in 1997 en ondersteunt de algehele gezondheid en vitaliteit, zorgt dat de voeding uitgewogen is en bevordert een natuurlijk, gestaag eetpatroon.


Het speciale Horslyx pakket met vitamines, mineralen en sporenelementen is ontwikkeld ter compensatie van tekortkomingen in de voedingsopname die vaak ontstaan bij voederen en grazen. Voor de meeste paarden is een eetpatroon met Horslyx en voeder alles wat nodig is. De meeste paarden krijgen de noodzakelijke energietoevoer en voedingsmiddelen als hun voeder gewoon uit een combinatie van Horslyx met voeder bestaat (gras, hooi of kuilvoer). Voor paarden die meer energie nodig hebben, kan Horslyx gecombineerd worden met graanproducten en calorierijk, vezelhoudend voeder.


Eigenschappen:


  • Ontwikkeld om tekorten in voeder en bij vrij grazende paarden te compenseren
  • Helpt verveling en stress te beperken
  • Weerbestendig – voor gebruik in de stal of het weiland
  • Smakelijke kant en klare (lick waarbij geen mengen of toebereiden nodig is)

Technische omschrijving:


Het speciale Horslyx pakket met vitamines, mineralen en sporenelementen.Krachtig antioxidant, vitamine E en seleen voor een gezond afweersysteem.Gechelateerd koper en zink voor een betere opname van mineralen.Biotine, zink en methionine voor gezonde benen.FHoog gehalte aan olie voor gezonde huid en vacht.


Gebruiksaanwijzingen:


Voederinstructie:Om optimaal, kosteneffectief van Horslyx te profiteren, adviseren wij u om het gestaag op te nemen in het eetpatroon van uw paard. Zodra uw paard Horslyx als onderdeel van het dagelijkse eetpatroon heeft aanvaard, kan vrije toegang gegeven worden tot het product. De meeste paarden nemen Horslyx vanzelf als ze het nodig hebben. Als u Horslyx voor het eerst geeft, kan het raadzaam zijn om de hoeveelheid consumptie van uw paard te controleren. Wanneer sommige paarden onbeperkt toegang hebben, kunnen ze meer consumeren dan aanbevolen, zodat het beperken van de toegang tot Horslyx nodig kan zijn.GROOTTE VAN HET DIER BEOOGDE CONSUMPTIE:Pony 300 kg. 200g per dag.Paard 500 kg, 250g per dag 20.Groot paard 700 kg, 300g per dag.Horslyx is ontwikkeld als bijvoeder voor het gewone voer (gras/hooi/kuilvoer). Onder ideale omstandigheden hebben paarden vrij toegang tot voer. Wij adviseren uw paard of pony nooit langer dan 4 uur geen voer te geven en niet langer dan 1 uur als ze werk moeten verrichten.Voor paarden die meer energie nodig hebben, kan Horslyx gecombineerd worden met graanproducten en calorierijk, vezelhoudend voeder.De geconsumeerde hoeveelheid kan afwijken bij een andere werkbelasting, de grootte van het dier, kwaliteit en kwantiteit van het voeder en ander voer.Zorg er altijd voor dat paarden de beschikking hebben over zuiver, fris water.Hoe Horslyx gevoerd moet wordenOm optimale resultaten met Horslyx te behalen, raden we de volgende voedermethodes aan...40 kg en 80 kg Horslyx is ideaal voor groepen paarden in het weiland.15 kg Horslyx is ontwikkeld voor gebruik in de stal, samen met de15 kg Horslyx houder.5 kg Horslyx is ontwikkeld voor gebruik in de stal, het weiland en bij paardentransport, samen met de 5 kg Horslyx houder.650 g Mini Horslyx is ontwikkeld om met de hand te voerenBied Horslyx altijd in ten minste twee bakken aan bij meer dan één paard om conflicten te vermijden.Geschikt voor:Geschikt voor alle paarden en pony's, ongeacht leeftijd, ras en werkbelasting.Bij juiste toepassing geschikt voor paarden en pony's die vatbaar zijn voor hoefbevangenheid.Denk eraan dat we bij paarden of pony's met een beperkte portie voeder ook een beperkte toegang tot Horslyx aanbevelen om overconsumptie te vermijden. Meer informatie over het voeren van paarden of pony's die vatbaar zijn voor hoefbevangenheid is te vinden in onze 'Bezorgd over suiker’ en ‘Bezorgd over hoefbevangenheid' secties.Voeren met Horslyx hoort weinig of geen uitwerking te hebben op het energieniveau van uw paard, op de voorwaarde dat de beoogde consumptie in acht wordt genomen.BEVAT KOPER – NIET AAN SCHAPEN VOEREN.


Artikelnr.: 300624

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: