Bespaar 15% op ALLE Horseware producten! *
Bespaar nu

Trikem Vimital Fokus, 600g

Artikelnr.: 25760

€ 39,95
(Prijs is inclusief BTW)
Trikem Vimital Fokus, 600g
Selecteer maat Maattabel
Direct leverbaar
Trikem Vimital Fokus, 600g
€ 39,95
(Prijs is inclusief BTW)
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Koop samen
Trikem Vimital Fokus, 600g
€ 39,95
Horze Horse Biscuits - Aardbei
€ 3,95
Trikem Vimital Fokus, 600g

Beschrijving

Focus Voor een rustig en gefocust paard VIMITAL Focus is een toevoegingsmiddel met de stoffen die paarden nodig hebben om met stress om te gaan en de concentratie te behouden, bijv. bij het leren van iets nieuws, training, wedstrijd of transport. Bevat de bewezen zenuwstabiliserende ingrediënten thiamine (B1), tryptofaan en magnesium. De toevoeging van gistcultuur stimuleert darmflora en verbetert de opname van voedingsstoffen. Stressvolle situaties brengen stoffen vrij die een directe reactie van het paard opwekken. Het is een aangeboren reflex om het paard te beschermen en snel te reageren zonder de situatie te bezien. De opwekkende stof moet dan worden geneutraliseerd door andere stoffen in het lichaam. Thiamine, tryptofaan en magnesium zijn allemaal deel van het stabilisatieproces. Als het paard een tekort heeft aan deze "tegenmaatregelen", heeft het geen kans om de reactie in balans te brengen, en zal het lastig te leiden zijn of verliest het focus. VIMITAL Focus vult het gebrek aan natuurlijke voedingsstoffen aan bij paarden met symptomen van stress of slecht humeur.


Gebruik


Geef aan paarden die overreageren op stressvolle situaties, het moeilijk vinden om stoom af te blazen of mentaal opzien tegen training, wedstrijden of vreemde omstandigheden.

DOSERING


30 ml per dag (ong. 25 gram) voor groot paard (550 kg) in voer. Dubbele dosis gedurende eerste 5 dagen of voor een verwachte stress situatie. Anderen in verhouding tot lichaamsgewicht of volgens richtlijnen dierenarts.

INGREDIËNTEN per dosis:


  • Tryptofaan 3000 mg
  • Thiamine (B1) 500 mg
  • Magnesium 3000 mg
  • Gistcultuur 6000 mg
  • Tarwemeel 26%
Beste verzendprijs

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.

Productrecensies (0)

Gemiddelde beoordeling

Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.