Bespaar 22% op een artikel naar keuze! *
Gebruik de code: HZWEEKEND
Kopieer
Gekopieerd naar het klembord
* Campagne informatie

Paardrijlaarzen voor kinderen

Paardrijlaarzen voor kinderen moeten duurzaam en comfortabel zijn, en er goed uitzien. Hoge rijlaarzen voor kinderen zijn ontworpen om kinderen te passen.

Filter
Filter
Wis alle
Sorteren op
Merk
Kleur
Maat
Prijs
Prijs
Jouw filters:
17 items

Paardrijlaarzen voor kinderen zijn er in allerlei varianten, en opgroeiende jonge ruiters houden van rijlaarzen.

Rijlaarzen voor kinderen zijn de volgende stap naar serieus meedoen in de wedstrijd. Jodhpurs zijn zeer geschikt voor kinderen en jonge ruiters, maar tieners hebben rijlaarzen nodig om verder te komen in de paardrijwereld. Horze biedt fraaie rijlaarzen voor tieners met de look & feel van een volwassenlaars, maar in de maat die tieners en jonge ruiters nodig hebben.

Rijlaarzen voor kinderen zijn de volgende stap om verder te komen in de showwereld.

Kies rijlaarzen van prachtig leder als je tiener de jodhpur fase is ontgroeid. Deze elegant rijlaarzen ondersteunen en zien er onberispelijk uit in de wedstrijdring. De rits achter en druksluiting van de rijlaarzen zorgen ervoor dat je ze makkelijk aan- en uit kunt doen, en je krijgt extra steun bij de enkel en onderbeen die jodhpurs en minichaps niet kunnen bieden. Anti-slipzolen en vochtafvoerende voering bieden comfort en veiligheid voor de actieve tiener. Geef de opgegroeide ruiter stijlvolle rijlaarzen voor de volgende stap in haar paardrij carrière.