« Terug / Paard / Bitten / Pessoa bitten

Sprenger Dynamic RS Multiring Dubbel Gebroken Watertrens Sen

Vanaf € 149,05
Adviesprijs: € 180,40
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten

Krijg hier 12% extra korting of 16% in de App!

Nu downloaden

Kopieer code: FORYOU
Geldig in de app en in de online shop: € 100,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 25.06.2024.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Sprenger Dynamic RS Multiring Dubbel Gebroken Watertrens Sen
Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Het speciale aan deze bitten is de drie verschillende mogelijkheden om de teugels te bevestigen.Afhankelijk van het doel en het opleidingsniveau laten ze veelzijdige toepassingsmogelijkheden toe.Dynamic RS bitten worden gekenmerkt door een ergonomisch vormgegeven mondstuk. Ze liggen perfect in de mond van het paard en zorgen daardoor voor een zachte en gelijkmatige druk op de volledige tong en moedigen zo het paard aan om te kauwen. Dynamic RS bitten stimuleren het paard om het bit makkelijker te accepteren.Bovendien laat het ergonomisch gevormde mondstuk een snel en evenwicht effect toe op de tong. Dit bit ondersteunt het contact met de mondhoeken op een zeer doeltreffende manier waardoor het paard blijft aanleunen.Tegelijkertijd zorgt het zachte, 45° gedraaide scharnier in het midden - het kenmerk van het gepatenteerde KK ULTRA bit - er voor dat dit een zeer vriendelijk bit is. Dynamic RS bitten zijn gemaakt uit SENSOGAN, het innovatieve materiaal dat een gevoelig contact met het paard verzekert.Dankzij de gebogen scharnieren blijft het bit in de correcte en centrale positie op de tong. Het fijne middenstuk kan zachte druk centraal geleiden op de tong.Het bit stimuleert het vertrouwen van het paard in de ruiterhand en verhoogt de veiligheid.

Technische omschrijving:

Mondstuk: dubbel gebroken.Materiaal: Sensogan met RVS aan de zijkanten.Bit dikte: 16 mm.Ring diameter: 70 mm.Ring type: Universeel.

Artikelnr.: 301695

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: