Pony vliegendekens

Pony vliegendekens

2 items
Horseware Amigo Ripstop Hoody Petite, vliegendeken Horseware Amigo Ripstop Hoody Petite, vliegendeken
Adviesprijs -10%

Horseware

Amigo Ripstop Hoody Petite, vliegendeken

€ 99,00
Adviesprijs: € 110,00
Direct leverbaar
Horseware Amigo Hoody Pony Eczeemdeken met vaste hals Horseware Amigo Hoody Pony Eczeemdeken met vaste hals
Adviesprijs -10%

Horseware

Amigo Hoody Pony Eczeemdeken met vaste hals

€ 108,00
Adviesprijs: € 120,00
(1)
Koop Pony vliegendekens op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Vliegendekens zijn ideaal bij warm weer, wanneer vliegen en insecten overlast bezorgen

Vliegendekens zijn ontworpen om je paard te beschermen tegen kriebelende vliegen en bijtende of stekende muggen, dazen of andere insecten. De ideale vliegendeken houdt je paard koel en voorkomt dat deze kan worden gebeten of gestoken. Naast effen gekleurde vliegendekens zijn er een vliegendekens met zebrastrepen op de markt. Deze zebrastrepen hebben echter een functie; vliegen raken gedesoriënteerd van zebrastrepen waardoor ze op afstand blijven en je paard met rust laten.

Verschillende modellen vliegendekens 

Het fijne gaas van een vliegendeken is goed ademend waardoor warmte zich niet ophoopt. De meeste stoffen hebben een UV-beschermende werking. Kruissingels voorkomen dat je vliegendeken gaat schuiven. Een vliegendeken moet altijd goed passen en comfortabel zijn. Een model met loopsplitten of schouderplooien zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid. Er zijn zeer veel verschillende modellen vliegendekens. Kies een model met een vaste hals of een afneembaar halsstuk. Bescherm de gevoelige buik van je paard met een vliegendeken welke is voorzien van een buikflap. Daarnaast is een speciale waterdichte baan over de rug een optie en zijn er vliegendekens met een gewone of extra grote staartflap. Er zijn ook simpele modellen vliegendekens welke fijn zijn voor gebruik op stal of op de trailer. Simpele modellen vliegendekens beschermen je paard voornamelijk tegen kriebelvliegjes. Je kan deze modellen ook gebruiken om je paard mee te beschermen bij geringe overlast van vliegen. Voor paarden met zomereczeem zijn er speciale eczeemdekens welke ook optimaal beschermen tegen knutten.

Vliegenuitrijdekens - voor ontspannen buitenritten in de zomer

Het weer in de zomer is vaak ideaal om er lekker met je paard op uit te trekken. Wat is er nou fijner dan een buitenrit op een mooie zomeravond. Helaas kunnen dazen en andere vervelende insecten de pret behoorlijk bederven. Om toch ontspannen te kunnen paardrijden in de zomer zijn er vliegenuitrijdekens welke je tijdens het rijden over je zadel heen kan gebruiken. Ook vliegenuitrijdekens zijn er in verschillende modellen zodat je altijd het model vindt wat aan jouw wensen voldoet. Een vliegenuitrijdeken is een echte musthave voor de zomer.

Vliegenspray en dazenvallen

Soms kan het handig zijn een vliegenspray te gebruiken op de deken waar de vliegendeken de huid van je paard niet bedekt. Een vliegenspray houdt vervelende insecten op afstand. Een dazenval is een perfecte manier de overlast van dazen terug te dringen zodat je paard zo comfortabel mogelijk kan genieten van de zomer.  

Wat je ook zoekt, Horze heeft de ideale vliegendeken en vliegenuitrijdeken voor je paard. Bij Horze vind je vliegendekens van de beste merken zoals Bucas, Kentucky, Horseware, B Vertigo, Back on Track en Eskadron.