Glucosamine, 1000 g

€ 52,00
Prijs is inclusief BTW
1 kg (€ 52,00 / kg)
15% EXTRA korting op het merk Horze
Kopieer code: HORZE15
€ 70,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 19.05.2022. Niet geldig op de volgende merken: Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet.
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 5 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Glucosamine Met eenvoudig opneembare glucosaminesulfaat Een natuurlijk product gemaakt van zeevruchten, met extra absorptievermogen. Glucosamine is een natuurlijk deel van het lichaam en is betrokken bij de vorming van kraakbeen. De toevoeging van mangaan stimuleert de bouw (vorming) van kraakbeen. Vimital Glucosamine wordt eenvoudig opgenomen in het spijsverteringskanaal als glucosaminesulfaat. De sulfaat voegt zwavel toe, die ook nodig is in de kraakbeenstructuur. Andere typen glucosamine zijn minder oplosbaar en zijn daarom minder goed op te nemen. Glucosamine is een endogene stof, gevonden in, bijv. kraakbeen, pezen en ligamenten. Versterkt de gewrichten van het paard tijdens training en voorkomt stijfheid. Met de jaren neemt het vermogen van het lichaam om glucosamine aan te maken af. Dit kan één van de redenen zijn waarom oudere paarden lijden aan stijve gewrichten.


Technische omschrijving:


Samenstelling: Dextrose 38 %, Glucosaminesulfaat - KCL 61, %zuivere glucosamine 36 %, Mangaan (gecheleerd) 0,1 %.


Gebruiksaanwijzingen:


Voedingsadvies: 30 ml / dag (20 g) aan het grote paard (550 kg) voeren, verdeeld over ten minste twee doses. Laatste 50 dagen per kg product. Andere in verhouding tot het lichaamsgewicht of zoals voorgeschreven door de dierenarts.


Artikelnr.: 301575

Lees recensies: