« Terug / Paard / Paardenvoer / Supplementen / Supplementen voor huid, bont & hoeven

Trikem Trikem Biotin 4000g

€ 46,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
4 kg (€ 11,75 / kg)
( 1 )

Krijg hier 12% extra korting of 16% in de App!

Nu downloaden

Kopieer code: FORYOU
Geldig in de app en in de online shop: € 100,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 25.06.2024.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Trikem Biotin 4000g
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Biotine Voor betere hoefkwaliteit en inname van eiwitten Biotine is noodzakelijk voor celgroei, productie van vetzuur en de stofwisseling van vet en aminozuren. Het is ook betrokken bij de citroenzuurcyclus en het handhaven van een constant bloedsuikerniveau. Tekort kan vermoeidheid, huidproblemen en slechte eetlust veroorzaken. Hoge doses biotine hebben verbeteringen getoond, inclusief de kwaliteit en groei van de hoeven.

Technische omschrijving:

Dosering:30 ml per dag (=15 mg pure biotine) voor groot paard (550 kg). Genoeg voor 45 dagen per kg. Anderen in verhouding tot lichaamsgewicht of volgens richtlijnen dierenarts.INGREDIËNTEN per 100 g:Biotine 100% 66 mg.Dextrose100 g.

Artikelnr.: 301564

Lees recensies:

Kleur: