Cavalor Hepato Liq, 250 ml

€ 31,30
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.25 l (€ 125,20 / l)
( 3 )
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 4 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Dieetvoeder ter ondersteuning van de lever. Het paardenlichaam heeft heel wat afvalstoffen te verwerken. Cavalor Hepato Liq ondersteunt de stofwisseling. Te gebruiken voor het behoud van de gezondheid van uw paard. Per dag: 5cc 's morgens en 5cc 's avonds voor 25dagen. Verpakking: fles van 250ml

Aanwijzingen voor gebruik

Afvalproducten van de stofwisseling worden ontgift of gefilterd door de lever en de nieren om vervolgens uit het lichaam verwijderd te worden. Als dit proces niet meer functioneerd, hopen de afvalstoffen zich op, en de lever- en nierfunctie verandert in meerdere opzichten. De levercellen krijgen bijv. niet meer de gelegenheid om te regeneren (herstellen). Nieren en leverdysfunctie kan leiden tot verschillende klachten, die moeilijk zijn vast te stellen, zelfs voor specialisten, zonder gebruik van verschillende diagnostische gereedschappen. Cavalor Hepato Liq is een preparaat voor paarden met natuurlijk bestanddelen, die - als toevoeging aan het dagelijks voeder - een belangrijke rol speelt in het herstel en regeneratie van de lever en de nieren, en ook de werkdruk op deze organen verlicht. De vrijgave van galzuren wordt bijvoorbeeld gestimuleerd. De specifieke samenstelling van Cavalor Hepato Liq zorgt ervoor dat deze substanties eenvoudig worden opgenomen. In veel gevallen zal het resultaten al na een week zichtbaar worden. Actieve wedstrijdpaarden met een zwaar wedstrijdschema zouden vaak Cavalor Hepato Liq toegediend moeten krijgen tijdens rustperiodes tussen of gevolgd op een periode van wedstrijden met intensieve inspanning.

Samenstelling en veiligheid van het product

Cavalor Hepato Liq bevat kruiden, antioxidanten en aminozuurvolgorden (zie verpakking voor waarden).

Dosering

Besprenkel 5 ml 's ochtends en 5 ml 's avonds over de voeding gedurende één week (dosering staat op fles). Indien noodzakelijk kan dit worden herhaald met intervallen van 25 dagen (maximum dosis per dier per dag: 20 ml).

Verpakking

Fles 250 ml

FAQ

Waarom zou ik Cavalor Hepato Liquid gebruiken?

De lever heeft een belangrijke rol in de algemene stofwisseling van het paard (die de prestaties verbetert). Het is een orgaan waar een aantal chemische transformaties verantwoordelijk zijn voor veel belangrijke functies. De kruiden in Cavalor Hepato Liquid staan bekend voor hun Hepato beschermende reacties. Andere bestanddelen helpen het lichaam om afvalstoffen uit het bloed af te scheiden in de urine. Onze ervaring is dat Cavalor Hepato Liquid het best kan worden toegediend na een zwaar wedstrijdseizoen.

Wat zijn veel voorkomende leverproblemen en hun symptomen?

Specifieke symptomen die duiden op leverproblemen zijn pas zichtbaar als een groot deel van de lever al beschadigd is. In eerdere fases van leverschade zijn er wat minder duidelijke tekenen, zoals: verminderde eetlust, gewichtsverlies, slechte vacht, diarree, buikpijn, rusteloosheid of vermoeidheid. Geelzucht en lichtgevoeligheid van ongekleurde huid kan ook te maken hebben met leveraandoeningen. Paardeigenaren moeten bij mogelijke leverproblemen contact opnemen met een dierenarts.

Kan ik mijn paard Cavalor Hepato Liquid geven als hij andere supplementen krijgt?

Ja.

Artikelnr.: 25569

Lees recensies:

Kleur: