« Terug / Paard / Bitten / Dressuurstangen

Sprenger Sprenger Ho Stang Sensogan 12 mm / 5 cm knevels

Vanaf € 219,99
Adviesprijs: € 286,00
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten

Spare -15€ EXTRA auf deine Bestellung oder shoppe in der Horze App und spare 20€ auf deine Bestellung!

Jetzt downloaden

Kopieer code: SPRING
Der Mindestbestellwert beträgt 120 €. Kann nicht mit anderen Gutscheinen kombiniert werden. Wenn du einen oder mehrere Artikel zurückschicken solltest, erstatten wir den anteilig reduzierten Warenwert. Gilt nicht für ausgenommene Produkte (Information auf Produktseiten). Gültig bis einschließlich 10.03.2024.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Sprenger Ho Stang Sensogan 12 mm / 5 cm knevels
Maattabel
A B
Terug

Meet bij het opnemen van de bitmaat altijd van de binnenkant van de ene bitring (of bakstuk) naar de binnenkant van de tegenovergestelde. Zorg ervoor dat het bit is aangespannen. De dikte van het bit wordt altijd gemeten aan de binnenkant van de bitring. In de mond van het paard geplaatst zou er max. 5 mm speling moeten zijn aan beide zijden van het bit.

Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Deze unieke stang met zijn schuine mondstuk en gladde, afgeronde tongboog is naar voren gekanteld en heeft fijne drukverdeling op de tong. Het bit maakt gebruik van de buitengewone gevoeligheid van de tong voor precieze teugelhulpen. Geschikt voor paarden die niet houden van druk op de tong.Uitstekend geschikt om een paard aangenaam te laten wennen aan een stang. Het schuine mondstuk stimuleert de harmonie tussen de ruiterhand en de paardenmond, met een ontspannen en veilig contact door de stang.Er is minder druk van de teugels nodig, omdat het directer is door de korte knevels. Gevoelige ruiterhanden zijn daarom belangrijk.

Technische omschrijving:

Mondstuk: Stang.Bit dikte: 12 mm.Ring type: Stang.Onderste deel: 50 mm.

Artikelnr.: 304410

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: