Sale - tot 50% korting! Beperkt aantal !*
Bespaar nu

Back on Track Borsttuig

Artikelnr.: 17580

€ 31,00
(Prijs is inclusief BTW)
Beste Prijs

Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.

  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Back on Track Borsttuig
Beschrijving

Beschrijving

Borsttuig om de rugwarmer op zijn plek te houden. Divers te gebruiken, onder andere voor longeren. Overdekt door keramische vezels. Samen te gebruiken met Back on Track Rugwarmer, item 17582.


Technische omschrijving:


Materiaal: 100% polypropyleen overdekt door keramische vezels.


Gemiddelde beoordeling
5.0
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

Ontzettend fijn!
0 Likes

De pasvorm is helaas niet zo heel erg goed, je hebt echt de borsttuig erbij nodig zodat de deken niet naar achteren trekt. Maar de werking is super! Ik kan echt vernemen dat mijn paard er baat bij heeft. Even op de trailer om voordat we les hebben en een paar keer in de week op stal. Paard heeft echt een lossere rug. 2e erbij besteld voor ons andere paard, dit keer direct met de borsttuig

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.