Mid Season SALE
Eskadron Beenbescherming

Eskadron Beenbescherming

Eskadron beenbeschermers staan, zoals je van Eskadron kan verwachten, voor kwaliteit comfort en esthetiek en zijn voorzien van innovatieve eigenschappen. Shop bij Horze het ideale paar Eskadron beenbeschermers en bandages voor je paard.

38 items
Koop Eskadron Beenbescherming op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Eskadron beenbeschermers en bandags

Het Eskadron assortiment bevat een ruime keuze in verschillende soorten beenbeschermers voor iedere discipline en elk paard. Kies uit beenbeschermers met een harde schaal, beenbeschermers gemaakt uit zacht materiaal of bandages met bijpassende onderlappen. Alle Eskadron beenbescherming voldoet aan de gebruikelijke hoogwaardige kwaliteitseisen en zijn voorzien van innovatieve eigenschappen. 

Het door Eskadron ontwikkelde kunstbont geeft een super luxe uitstraling aan je beenbescherming en is daarnaast ook super zacht en comfortabel voor je paard. Een voordeel van kunstbont is dat het veel gemakkelijker te onderhouden is dan echt bont. Maar ook als je liever kiest voor echt bont kan je bij Eskadron terecht. 

Eskadron beenbeschermers bij blessures

De Eskadron Pro Cool beenbeschermers ondersteunen je paard in geval van blessures, zoals peesblessures of overbelasting. Deze beenbeschermers bieden de mogelijkheid voor koude- of warmtetherapie, langdurig de benen van je paard afspuiten of de benen warm houden wordt daardoor overbodig.

Eskadron heeft ook aan ponybezitters gedacht en bandages ontwikkeld die speciaal voor de benen van pony's zijn aangepast.

De transportbeschermers van Eskadron hebben een uitmuntende pasvorm en beschermen je paard tijdens transport op de trailer of vrachtwagen. 

Net als alle andere Eskadron producten, zijn de beenbeschermers, springschoenenbandages en transportbeschermers van Eskadron een mix van geweldige looks en innovatieve functies die zowel jou als je paard ten goede komen.

Eskadron beenbeschermers zijn door de lange klittenbandsluitingen ruim verstelbaar waardoor ze gemakkelijk passend te maken zijn voor dunne en dikkere paardenbenen. De juiste hoogte van je Eskadron beenbescherming is erg belangrijk. De meeste modellen zijn leverbaar in de maten S, M, L en XL. Maat S beenbeschermers zijn meestal geschikt voor pony's, maar passen echter vaak ook bij volbloeden en Arabieren. Voor gemiddelde warmbloedpaarden met fijne tot normale benen is maat M vaak geschikt, voor grotere warmbloedpaarden met wat langere pijpen of wat zwaardere benen is maat L meestal de juiste keuze. Voor Tinkers, Friezen en koudbloedpaarden zijn de maten L en XL het meest geschikt. Als de maten zijn aangegeven in pony, cob (ook wel volbloed) en full (warmbloed) spreken de maten iets meer voor zich.

Eskadron beenbeschermers met imitatiebont zijn enorm populair. Dit zijn peesbeschermers, pijpkousen, kogelbeschermers, strijklappen en springschoenen met een voering van imitatiebont. Het synthetische bont van de Eskadron Faux Fur beenbescherming ziet er niet alleen geweldig uit, het zorgt ook voor een uitstekende schokdemping en is extra zacht en comfortabel voor je paard. Daarnaast is kunstbont gemakkelijker te onderhouden dan echt lamsvel.