Mid Season SALE
Eskadron Zadeldekjes

Eskadron Zadeldekjes

Eskadron zadeldekjes zijn een must-have voor de garderode van je paard. Match een Eskadron zadeldek uit je favoriete collectie met de rest van je Eskadron outfit voor een schitterende look.

66 items
Koop Eskadron Zadeldekjes op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Eskadron zadeldekjes onderstrepen je gevoel voor stijl

De meeste ruiters hebben wel een zadeldek van Eskadron in hun garderobe. Want wie is er nou geen fan van de geweldige Eskadron zadeldekjes? De zadeldekjes van kwaliteitsmerk Eskadron inspireren ruiters al jaren met hun modieuze kleuren, luxe accenten en eigentijdse details. Daarnaast zijn Eskadron dekjes uitgevoerd met enkele innovatieve eigenschappen, hebben ze een uitmuntende pasvorm en een zeer goede schokabsorptie. Er zijn verschillende soorten Eskadron zadeldekjes zoals de Cotton of de Big Square.

Of je nu een Eskadron zadeldekje zoekt voor onder je spring-, veelzijdigheid- of dressuurzadel of al in het bezit bent van artikelen uit de Platinum, Heritage, Reflexx of een andere Eskadron collectie; bij Horze vind je een Eskadron zadeldek welke past bij je Eskadron halster, beenbescherming en paardrijkleding om je look compleet maakt. 

Laat je inspireren door onze Eskadron zadeldekjes in geweldige klassieke kleuren zoals zwart, grijs of wit. Of kies voor een trendy modekleur zoals roze, groen en blauw. Match je Eskadron zadeldek bij je beenbescherming of rijkleding en zorg voor een indrukwekkende entree.

Vooral het Eskadron Cotton zadeldek is zeer populair. Het Eskadron Cotton zadeldek is doorgestikt in kleine vierkantjes en heeft mede door de contrasterende bies en piping een luxe uitstraling. Tegelijkertijd is het niet een bijzonder duur dekje. Het Eskadron Platinum zadeldek "Heritage Brand" is ook populaire keuze.

Het Eskadron Big Square dekje komt iedere collectie terug in elke keer een nieuwe modekleur en uitvoering. Het dekje heeft een wat dikkere vulling en is ook erg populair.

Eskadron dekjes onderscheiden zich doordat ze zijn uitgevoerd in de mooiste en meest eigentijdse ontwerpen, zijn voorzien van luxe details en verkrijgbaar in de meest modieuze kleuren. Het Eskadron zadeldek staat bekend om zijn hoge kwaliteit, dit betreft zowel het materiaal als de afwerking. Ze hebben een uitmuntende pasvorm en een goed schokabsorberend vermogen. Je kan kiezen uit verschillende type dekjes welke allemaal variëren in dikte. Met verschillende collecties zoals de Heritage, Platinum en Reflexx bedient het merk Eskadron verschillende doelgroepen. Zo kan je altijd een geschikt Eskadron dekje vinden welke perfect bij jouw smaak en wensen past.