Mid Season SALE
Eskadron Zweetdekens & Fleecedekens

Eskadron Zweetdekens & Fleecedekens

Eskadron zweetdekens zijn naast functioneel ook super stijlvol. Ze kleuren perfect bij de rest van je paardenspullen en kleding uit dezelfde Eskadron collectie en maken je outfit helemaal af.

19 items
Koop Eskadron Zweetdekens & Fleecedekens op horze.nl.

Op horze.nl doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Ervaar het wow-effect met een Eskadron zweetdeken

In de verschillende collecties van Eskadron vind je zweetdekens in diverse stijlen en kleuren. Of je nu houdt van glanzende stoffen in felroze, grote logo's, printjes of de voorkeur geeft aan een elegante en luxe zweetdeken in het zwart, Eskadron heeft de ideale zweetdeken voor je. 

Eskadron zweetdekens zijn een prachtige aanvulling op alle artikelen uit je favoriete Eskadron collectie zoals de Platinum, Heritage en Ridesleepeatrepeat. Naast dat de zweetdekens heel erg mooi zijn, hebben ze ook heel veel praktische eigenschappen. Zweetdekens uit speciale materialen zoals Dralon staan bekend om enorme absorptievermogen. Daarnaast voeren ze vocht snel af en zijn tegelijkertijd aangenaam zacht en licht. 

Als je eenmaal je favoriete collectie hebt gekozen, kan je ook nog kiezen uit zweetdekens met of zonder hals en met of zonder kruissingels. Wat je smaak ook is en welke eisen je ook hebt, je vind altijd een zweetdeken die aan al je wensen voldoet in één van de Eskadron collecties. Shop een Eskadron zweetdeken en maak je set helemaal af. Zo komen jij en je paard in stijl voor de dag en zullen een verpletterende indruk maken met jullie outfit.