Bespaar 12% op onze top 25 bestverkopende kerstgeschenken! *
Bespaar nu

Horze Hulpteugel

Artikelnr.: 10510

€ 12,95
(Prijs is inclusief BTW)
Direct leverbaar
Horze Hulpteugel
€ 12,95
(Prijs is inclusief BTW)
Direct leverbaar
Op werkdagen binnen 24 uur verzameld & verzendklaar gemaakt in ons magazijn.
  • Gratis verzending boven € 69,-
  • Gratis retourneren
Horze Hulpteugel
Beschrijving

Beschrijving

Gemakkelijk en verstelbaar voor het comfort van je paard..De Horze hulpteugel is een elastische chambon met haakbevestiging. Dit veelzijdige onderdeel van je uitrusting is verstelbaar voor alle maten. Laat het paard op een zachte wijze het hoofd laaghouden en bijblijven zonder dat de ruiter het gevoel van de teugels verliest.


Eigenschappen:


  • Simpel, effectief hulpmiddel corrigeert nekbewegingen en stimuleert efficiënt gebruik van de rug
  • Laat het paard zijn hoofd zakken, buigen en naar het bit strekken
  • Gaat over de nek, door het bit en wordt vastgemaakt aan de singel

Technische omschrijving:


Verstelbaar voor alle maten.


Gemiddelde beoordeling
4.4
Productfoto's van onze klanten

Deel je eigen afbeelding van het product met de hele wereld.

Upload een afbeelding en ontvang 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

super
7 Likes

Mooi elastisch chambon, werkt super goed ... Ik dacht echter dat het snel breekt .. :-) maar mooie prijs :-)

Te strak voor de onervaren
3 Likes

Goed en duurzaam. Het is alleen jammer dat het grote paard een strakke hangmat heeft, zelfs als het paard langs de nek komt en de staarten loszitten. Moet groter zijn voor grote paarden. Eerst voelt mijn paard nerveus omdat de elastische trekhaak de rail op zijn plaats moet trekken. :( Terwijl Hepa ontspant en begint te leunen net achter de kogellijn, wordt de elastische band net losser.

Geweldige kwaliteit voor een geweldige prijs!
2 Likes

Ik bestelde deze nekbrancard voor mijn OTTB nadat een andere inwoner in mijn schuur me vertelde hoeveel haar OTTB had geprofiteerd van de nekbrancard van Dover Saddlery. Horze's nekbrancard is net zo goed van kwaliteit als Dovers en is de helft van de prijs. Erg blij met deze aankoop!

strak en van slechte kwaliteit
2 Likes

het raakt alleen los wanneer het paard in een vechtpartij rent en de haken heel gemakkelijk breken.

Geweldige koop!
2 Likes

Ik heb dit gekocht voor mijn eventing-merrie omdat ik moeite heb om haar echt te strekken en het is geweldig! Ik vind het geweldig dat het elastisch is, zodat het wat je probeert te bereiken meer van het idee van het paard tot stand brengt, terwijl een ander hulpmiddel dat geen geeft, eerder geneigd is om hen kwalijk te nemen voor wat je doet. Ik besloot ook te gebruiken op mijn snijpaard dat altijd haar neus naar voren heeft gehouden in plaats van verticaal en ze doet het fantastisch. Al met al is dit een geweldig product dat niet alleen voor een Engels paard is en ik raad het ten zeerste aan :)

Dit product is op het moment op voorraad. Als je vandaag bestelt, zullen we je bestelling binnen 24 uur (tijdens werkdagen) verzendklaar maken en naar je versturen. Je zal het product binnen een aantal dagen ontvangen.

Lees meer over verzendkosten en levertijden.

Ons retourbeleid is eenvoudig. Als je niet 100% volledig tevreden bent om welke reden dan ook, breng het terug! Wij accepteren pakketten binnen 30 dagen na de verkoopdatum en wij betalen je aankoopbedrag volledig terug. Oh ja, wij betalen ook voor de retourzending. Het enige wat we vragen is dat het product niet gebruikt of verlopen is, in dezelfde staat is als dat je het hebt ontvangen en in de originele doos en / of verpakking zit.

Lees meer over ons retourbeleid.