Netstroom apparaten & Batterij apparaten

Netstroom apparaten & Batterij apparaten

Schrikdraadapparaten zorgen ervoor dat je schrikdraad altijd onder stroom staat en naar verwachting functioneert. Horze heeft schrikdraadapparaten met een stekker voor het lichtnet, op een batterij of accu. Houd je paard veilig binnen de omheining en zorg dat er altijd voldoende stroom op staat om uitbreken te voorkomen.

3 items
Farm Patrol AFRASTERINGSTESTER TOT 10.000V

Farm Patrol

AFRASTERINGSTESTER TOT 10.000V

€ 12,49
(1)
Kerbl Farm Patrol Titan Duo, 3000

Farm Patrol

Kerbl Titan Duo, 3000

€ 174,00
Kerbl Farm Patrol Titan Duo, 1500

Farm Patrol

Kerbl Titan Duo, 1500

€ 114,00

Koop Netstroom apparaten & Batterij apparaten op horze.nl

Op horze.nl kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes & aankopen op account

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Schrikdraadapparaten houden je paddock, weide en rijbak veilig

Een goede en veilige afrastering van je paardenweide, rijbak of paddock kan niet zonder een goed schrikdraadapparaat. Zelfs bij een houten of kunststof afrastering is het aan te raden om er met een stroomdraad voor te zorgen dat paarden niet aan het hout gaan knagen of uitbreken. Hiervoor heb je een geschikt schikdraadapparaat nodig. Het zorgt ervoor dat er altijd voldoende stroom op het schrikdraad of schriklint staat waardoor je paard het zal respecteren en netjes binnen de omheining blijft. Met de juiste spanning op je schrikdraad zorg je er tevens voor dat ongewenste indringers niet zomaar in je weiland komen en het houdt tevens honden en wild op afstand. Zo kunnen je paarden veilig, ontspannen en in vrijheid grazen en van de weidegang genieten. Je controleert gemakkelijk of de juiste spanning op je schrikdraad staat met een spanningsmeter.

Mobiele schrikdraadapparaten voor semipermanente afrasteringen

Een mobiel schrikdraadapparaat op een batterij of accu is ideaal om stroom op een semipermanente afrastering te zetten. Het kan zijn dat je je paard tijdelijk wilt laten grazen op een veldje waar geen stroomvoorziening is, in dit geval is een schrikdraadapparaat op een batterij of met een accu een uitkomst. Als je op een endurance wedstrijd, tijdens een trektocht of op een ander evenement je paard op een met prikpaaltjes afgezet stukje wilt laten grazen en uitrusten kan je met een mobiel schrikdraadapparaat gemakkelijk stroom op het draad zetten. Op deze manier kan je paard op een veilige manier van vrijheid en weidegang laten genieten wanneer jullie samen van huis zijn. 

Bij Horze bestel je alle benodigdheden voor de afrastering van je weide of rijbak gemakkelijk online.