25% korting op een Horze of B Vertigo product naar keuze! Gebruik de code: HZ25OFF |

×

Netstroom apparaten & Batterij apparaten

Schrikdraad batterij apparaten bieden continu stroom zodat je schrikdraad altijd onder stroom staat, en functioneert naar verwachting. Houd je schrikdraad klaar voor gebruik met een kwalitatief afrasteringsapparaat.

Filter Wis alle
Sorteren op
Prijs
Prijs
Jouw filters: Wis alle
8 items

Schrikdraadapparaten houden je paddock omringd.

Denk aan de veiligheid van je paard met een hoogwaardig schrikdraadapparaat. Zorg ervoor dat het voltage veilig en efficiënt is, om te bescherming van je paard te verzekeren, en indringers en ongewenste dieren op afstand houden. Een veilig schrikdraadapparaat houdt het draad en lint geladen met genoeg stroom om een korte, veilige, humane schok te geven om je paarden respect bij te brengen. Wanneer je kudde zijn grenzen heeft leren kennen, zullen ze ontspannen en veilig in vrijheid grazen.

Schrikdraadapparaten zijn speciaal ontworpen om je paarden veilig te beschermen.

Biedt een veilige omheining voor je paarden met een hoge kwaliteit schrikdraadapparaat voor je eigen gemoedsrust. Voorzie bestaand hekwerk met schrikdraad of lint om het hek te versterken. Schrikdraad kan ook worden gebruikt ter beveiliging van een tijdelijke paddock op zichzelf, of om een klein stuk land te omsluiten voor tijdelijk grazen. Als je schrikdraad onder stroom staat, zijn je paarden veilig en beschermd tegen ontsnapping of ongenode gasten.

Lees meer