« Terug / Merken / uvex

uvex uvex Exxential II MIPS Cap

Adviesprijs: -12% korting
€ 139,99
Adviesprijs: € 159,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 3 )
Bespaar 25% EXTRA op Horze en B Vertigo
Kopieer code: SPRING-CLUB
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 24.03.2024.
Kleur: Black
Black uvex Exxential II MIPS Cap
DB/AB uvex Exxential II MIPS Cap
Maattabel
Maat A
XXS-S 52-55 cm
S-M 55-57 cm
M-L 57-59 cm
L-XL 59-61 cm
Terug
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

De Uvex Exxential II MIPS zet nieuwe standaarden voor gewicht, comfort en veiligheid. Voor het eerst heeft de sportieve allrounder het in hoogte verstelbare Multi-Directional Impact Protection System (MIPS), die extra bescherming biedt tegen roterende krachten bij een zijdelingse of schuine impact.

Profiteer van maximale veiligheid: De Uvex Exxential II MIPS combineert de lichtgewicht eigenschappen van een Inmould cap met het bewezen Multi-Directional Impact Protection System (MIPS). Het idee achter de MIPS, ontwikkeld in Zweden, streeft het idee na van het beschermen van het menselijk brein tegen roterende bewegingen bij een ongeluk. Om dit te bereiken is een beweegbare tweede schaal in de Uvex Exxential II MIPS gezet tussen de binnenvoering en de buitenkant van de cap. Het zit direct op het hoofd en kan optimaal in hoogte en breedte worden versteld. Extra bescherming: als de ruiter in een hoek de grond raakt tijdens een val, wordt de rotatiekracht niet overgebracht op het hoofd, maar verdwijnt door de beweging van de MIPS binnenkant. Daarnaast zorgt het ergonomische design van de cap, met een diepe schaal voor extra bescherming tegen impact aan de achterkant. Een echt slimme eigenschap is de paardenstaart uitsnede, die het dragen van de cap met lang haar nog comfortabeler maakt.

Eigenschappen:

  • EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014
  • MIPS
  • Lichtgewicht
  • Ultiem draagcomfort
  • Paardenstaart uitsnede

Wasvoorschriften:

Washable inner lining.

Artikelnr.: 335305

Lees recensies:

Kleur: