Exxential II MIPS Paardrijcap

Adviesprijs: -10% korting
€ 125,95
Adviesprijs: € 139,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Bespaar 15% EXTRA op je bestelling
Kopieer code: SUMMER-SALE
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 04.07.2022. Niet geldig op de volgende merken: Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta.
Kleur: Black (Mat)
Black  Uvex Exxential II MIPS Paardrijcap
Maattabel
Partnerproduct
Reken met 12 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

De Uvex Exxential II MIPS zet nieuwe standaarden voor lichtheid, comfort en veiligheid.
Voor het eerst heeft de sportieve allrounder het in hoogte verstelbare Multi-Directional Impact Protection System (MIPS), die extra bescherming biedt tegen roterende krachten bij een zijdelingse of schuine impact.


Meer veiligheid is niet mogelijk.
De Uvex Exxential II MIPS combineert de lichtheid van een Inmould cap met het bewezen Multi-Directional Impact Protection System.
Het MIPS, ontwikkeld in Zweden, streeft het idee na van het beschermen van het menselijk brein tegen roterende bewegingen bij een ongeluk.
Voor dit doel heeft de Uvex Exxential II MIPS een bewegende tweede schaal gemonteerd tussen de binnenvoering en buitenkant van de cap, die direct op het hoofd rust, en in hoogte en breedte verstelbaar is voor een optimale pasvorm.
Het veiligheidsvoordeel: als de ruiter in een hoek de grond raakt tijdens een val, wordt de rotatiekracht niet overgebracht op het hoofd, maar verdwijnt door de beweging van de MIPS binnenkant.
Daarnaast zorgt het ergonomische design van de cap, met een lage schaal aan de achterkant voor extra bescherming tegen impact.
Bijzonder slim: de paardenstaart uitsneden, die het dragen van de cap met lang haar nog comfortabeler maakt.


Eigenschappen:


  • MIPS veiligheidssysteem
  • Anatomisch design
  • Paardenstaart uitsnede

Technische omschrijving:


Gecertificeerd volgens DIN-norm EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014.


Artikelnr.: 333922

Lees recensies:

Kleur: