Hoof Aid Special, 5 kg

€ 98,92
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
5 kg (€ 19,78 / kg)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Eén maat voor iedereen
Partnerproduct
Reken met 5 dagen extra voor levering.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

Stimuleert de hoefgroei en herstelt brokkelhoeven. Per dag: 150 g - minimum 4 weken. Verpakking: emmer van 5 kg.

Aanwijzingen voor gebruik

Cavalor Hoof Aid Special is een supplement die is ontwikkeld om de kwaliteit van de hoef te verbeteren. Omdat sommige paarden zeer slechte hoeven hebben, hebben ze veel meer nodig dan alleen een mix van sommige vitaminen zoals biotine. Voor deze paarden heeft Cavalor een speciale hoogwaardige mix ontworpen die de kwaliteit van de hoef herstelt.Cavalor Hoof Aid Special wordt gebruikt door professionals en specialisten in de strijd tegen afbrokkelen en gescheurde hoeven, losse hoefwanden, haperende hoefgroei en slechte hoefkwaliteit.

Samenstelling en veiligheid van het product

Cavalor Hoof Aid Special bevat biotine en MSM. MSM is een zeer biobeschikbare bron van zwavel. Zwavel is een essentieel ingrediënt van keratine, een belangrijk onderdeel van de hoefwand. Cavalor Hoof Aid Special bevat ook vitamine A, D3, B2, B3, C; choline, calcium en fosfor; gechelateerd koper en zink. Verder bevat Cavalor Hoof Aid Special aminozuren die belangrijk zijn voor de hoefgroei en hoefkwaliteit. Cavalor Hoof Aid Special was zo ontwikkeld dat het bestanddelen bevat die en positief effect hebben op de verteerbaarheid en de weerstand en flexibiliteit van het bindweefsel.

Dosering

Cavalor Hoof Aid Special wordt toegediend als supplement met als portie: 50-150 gram per dag. Gebruik het voor tenminste 1,5 maand.

Verpakking

Emmer 5 kg

FAQ

Wat is de toegevoegde waarde van MSM in Cavalor Hoof Aid Special?

De hoefwand bevat relatieve hoge waardes keratine. Zwavel is een essentieel onderdeel van keratine. MSM is een goed beschikbare bron van zwavel.

Waarom bevat Cavalor Hoof Aid meer biotine dan Cavalor Hoof Aid Special?

De dagelijkse hoveelheid biotine is precies gelijk voor beide producten. De dagelijkse dosis Cavalor Hoof aid is 30 gram per dag (omdat de concentratie biotine veel hoger is) en bij Cavalor Hoof Aid Special is die 135 gram per dag.

Hoelang moet ik Cavalor Hoof Aid Special toedienen voordat ik resultaten kan waarnemen?

De hoefgroei is een langzaam proces. Daarom zullen resultaten na ongeveer 6 weken pas zichtbaar worden. Het wordt ten zeerste aangeraden om Cavalor Hoof Aid Special 3 tot 6 maanden toe te dienen. In ernstige gevallen kan het nodig zijn om het voortdurend toe te dienen.

Artikelnr.: 25417

Lees recensies:

Kleur: