Bucas Therapy Zweetdeken, pony

€ 109,00
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
15% korting bij aankoop van 3 producten
Kopieer code: BUY3SAVE15
De aanbieding is alleen geldig wanneer er minimaal 3 producten worden gekocht. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingscodes. Als je één of meer artikelen retourneerd, betalen wij de proportioneel verlaagde waarde van de artikelen terug. Geldt niet op uitgezonderde producten (informatie op productpagina). Geldig tot en met 30-05-2022. Niet geldig op de merken Back on Track, Pikeur, Roeckl, Leovet.
Kleur: Donkerblauw/Donkerblauw
Donkerblauw/Donkerblauw Bucas Therapy Zweetdeken, pony
Maattabel
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
100 dagen retourbeleid

Beschrijving

De Bucas Therapy Zweetdeken helpt niet alleen bij de behandeling van medische problemen, maar voorkomt ook allerlei kwaaltjes als preventieve maatregel.
De zweetdeken is gemaakt van een bijzonder fijn RVS gaas dat de magnetische velden die in het lichaam zijn gegenereerd reflecteert.
Dit stimuleert op zijn beurt de bloedomsloop en zuurstofstroom in het paardenlichaam en rug, wat bijdraagt in verminderen van zwelling en ontsteking, om genezing te bevorderen.
De Bucas Therapy Zweetdeken is de ideale deken voor de warmere maanden van het jaar.
De Zweetdeken kan 24 uur per dag en 7 dagen per week worden gedragen indien gewenst, omdat het GEEN magnetische deken is.
Het wordt echter aangeraden om het gebruik van de Therapy dekens langzaam op te bouwen en te monitoren, omdat de eigenschappen van het materiaal de spieren verhitten en het paard kan beginnen te zweten als de deken langdurig wordt gebruikt.
De Zweetdeken is uitgerust met de identieke eigenschappen van de andere Bucas Therapy dekens, en heeft ook een fijn gaas materiaal onderaan voor optimale luchtcirculatie.


Eigenschappen:


  • Vulling: 0
  • Waterdicht: nee
  • Uitwendige stof: polyester
  • Binnenvoering: Recuptex
  • Borstsluiting: Click 'n Go met klittenband
  • Buiksluiting: Kruissingels

Artikelnr.: 335504

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: